Csatlakozott a BDO-hoz a legnagyobb hazai tanácsadó csapat

2021. 09. 02., 17:00

Az egyesüléssel a legnagyobb hazai, de nemzetközi léptékkel mérve is jelentős tapasztalattal és eredményekkel rendelkező M&A tanácsadó csapat jött létre, a CFI Hungary Zrt. pedig Magyarország legnagyobb könyvvizsgáló-hálózatának tagjává vált. A változás jelentős hatással lesz a BDO Magyarország munkájára is, a cég a jövőben már az új keretek között kínálja az említett szolgáltatásokat.

A CFI Hungary Zrt. a további fejlődés és a szinergia adta előnyök kölcsönös kiaknázásának érdekében csatlakozott a BDO Magyarországhoz. Az idén 15 éves vállalat nevet is változtat, és 2021. szeptember 1-től BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-ként folytatja tevékenységét.

A BDO Global a legnagyobb lefedettséggel rendelkező, több országban piacvezető könyvvizsgáló hálózat. Tevékenységét 167 országban 1658 iroda, több mint 91 000 munkatárs és partner, valamint összesen 10 milliárd dollárt meghaladó éves forgalom fémjelzi. A BDO Magyarország több mint 200 embert foglalkoztatott eddig, 2020-ben csaknem 4 milliárd forintos bevételt realizált.

„Régóta figyelemmel kísérjük a CFI Hungary, mint az egyik legjelentősebb hazai M&A és pénzügyi tanácsadó munkáját, hiszen elismerésre méltó pozíciót vívtak ki maguknak a piacon. A cég partnereit és csapatát már több mint 10 éve ismerjük, kölcsönösen elismerjük és tiszteljük egymást. Büszkék vagyunk arra, hogy 2021. szeptember 1-től csatlakoznak a BDO Magyarországhoz”‒ mondta az egyesülésről Gerendy Zoltán, a BDO Magyarország vezető partnere és ügyvezetője.

„Ez az együttműködés nagy előrelépés, értékes tudás érkezik a BDO-hoz. Mostantól teljesen integráltan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket; vállalati pénzügyi tanácsadási szolgáltatásunk minden tekintetben felzárkózott könyvvizsgálati, adó, jogi, informatikai, valamint hotel és ingatlan üzletágaink mellé. A most csatlakozott 30 fős, dedikált csapattal minden adott ahhoz, hogy a BDO Magyarország a régió M&A központjává váljon.”

Fekete Márk a fentiekhez már a BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadó Zrt. ügyvezető partnereként tette hozzá: „Meglátásunk szerint a két társaság jól kiegészíti egymás munkáját. A BDO Magyarország tagjaként a meglévő és új ügyfeleinket a korábban megszokott magas színvonalon, ugyanakkor még professzionálisabb és erősebb szakmai háttérrel tudjuk a jövőben kiszolgálni. Biztosak vagyunk benne, hogy egy ennyire erős és hatékony nemzetközi hálózat támogatásával még eredményesebbek és sikeresebbek leszünk a piacon. Emellett természetesen nem mondunk le a személyes és személyre szabott ügyfélkezelés jól bevált gyakorlatáról, az integrációból pedig nemcsak a meglévő, hanem jövőbeni ügyfeleink is profitálni fognak.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-28 17:10:00
Lezárult a NAV KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00035 számú, „Adóügyi igazgatási eljárások egyszerűsítése, adminisztratív terhek csökkentése” elnevezésű kiemelt projektje, amelyben a hivatal 2018. és 2023. között több ütemben, összesen 9,331 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással és 5,317 milliárd forint saját forrással fejlesztette elektronikus szolgáltatásait.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS