Balogh Leventét látta vendégül a VOSZ Páholy Egerben

2023. 11. 24., 19:10

A VOSZ Páholy idei utolsó rendezvényén Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz alapítója volt a vendég.

November 20-án a Hotel Korona Egerben tartották meg a VOSZ Páholy idei utolsó rendezvényét.

Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke a kezdeti szárnypróbálgatásairól, vállalkozása nehézségeiről, a mai sikerekről és jövőbeli terveiről is beszélt a teltházas esten. Szabó Gabi, a Páholy állandó műsorvezetőjének kérdésére azt is elmondta, hogy általában legalább 10-15 év kell ahhoz, amíg a márkaépítés igazi sikereket hoz. A nemzetközileg is elismert üzletember azt vallja: „a vállalkozást nem lehet tanítani, arra születni kell.”

Micski Marianna, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Heves vármegyei elnöke, a Páholy megálmodója szerint a helyi vállalkozók elé sikeres életutakat, példaképeket kell állítani, hogy ezzel is ösztönözzék, inspirálják őket.

A 2023 januárjában indult Páholy 2024-ben folytatódik, havi rendszerességgel várják majd az érdeklődőket.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS