Mátraverebélyen ér véget az MTÜ új rendezvénysorozata

2019. 10. 02., 11:00

Három réspiac, az orvosi, a szenior és az akadálymentes turizmus népszerűsítése áll a Magyar Turisztikai Ügynökség 19 megyét érintő edukációs rendezvénysorozatának középpontjában.

A program részeként az MTÜ Turizmus Akadémia címmel 2019. október közepétől 2020. februárig tartó rendezvénysorozatot szervez az ország 19 megyéjében, amelyre várja az érdeklődők jelentkezését.

Az első eseménynek október 15-én a gödöllői Királyi Kastély ad otthont, míg a zárásra január 22-én Mátreverebélyen a szentkúti zarándokközpontban kerül sor. A rendezvényeken Könnyid László köszönti majd a résztvevőket, immár az MTÜ vezérigazgató-helyetteseként. Könnyid László a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöki poszjáról igazolt az ügynökséghez, egyben a hévízi Hotel Európa fit vezetését is átadta.

A pályázat a turisztikai terméktípusokon belül három kiemelt terméket határozott meg, az orvosi, a szenior és az akadálymentes turizmust. Az eseménysorozat fő célja ezen három réspiaci turisztikai terméktípus népszerűsítése és a megfogalmazott stratégiai célok elérésének elősegítése.

Az egész napos programban a résztvevők megismerkedhetnek a nemzetközi és hazai gyakorlatokkal, az előadók olyan hasznos tapasztalatokat osztanak meg, amelyek jelentős segítséget nyújtanak a speciális célcsoportok sajátos igényeinek megismeréséhez.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által koordinált GINOP-1.3.5-15 konstrukció keretében megvalósuló Turisztikai Innovációs Marketing Együttműködési Alapprogram (TIMEA) alaptevékenysége Magyarország turisztikai kínálatának népszerűsítése és a turizmus területén működő vállalkozások piacra jutásának elősegítése. (turizmus.com/Üzletem.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-05 17:43:08
A Magyar Nemzeti Bank megtartotta első hosszú futamidejű betéti tenderét, amelyen 2093 milliárd forint értékben fogadott el ajánlatokat. Az október 5-ei betéti tenderrel az MNB megkezdi a likviditás érdemi szűkítését, és ezzel folytatja a monetáris szigorítást.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS