Mátraverebélyen ér véget az MTÜ új rendezvénysorozata

2019. 10. 02., 11:00

Három réspiac, az orvosi, a szenior és az akadálymentes turizmus népszerűsítése áll a Magyar Turisztikai Ügynökség 19 megyét érintő edukációs rendezvénysorozatának középpontjában.

A program részeként az MTÜ Turizmus Akadémia címmel 2019. október közepétől 2020. februárig tartó rendezvénysorozatot szervez az ország 19 megyéjében, amelyre várja az érdeklődők jelentkezését.

Az első eseménynek október 15-én a gödöllői Királyi Kastély ad otthont, míg a zárásra január 22-én Mátreverebélyen a szentkúti zarándokközpontban kerül sor. A rendezvényeken Könnyid László köszönti majd a résztvevőket, immár az MTÜ vezérigazgató-helyetteseként. Könnyid László a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöki poszjáról igazolt az ügynökséghez, egyben a hévízi Hotel Európa fit vezetését is átadta.

A pályázat a turisztikai terméktípusokon belül három kiemelt terméket határozott meg, az orvosi, a szenior és az akadálymentes turizmust. Az eseménysorozat fő célja ezen három réspiaci turisztikai terméktípus népszerűsítése és a megfogalmazott stratégiai célok elérésének elősegítése.

Az egész napos programban a résztvevők megismerkedhetnek a nemzetközi és hazai gyakorlatokkal, az előadók olyan hasznos tapasztalatokat osztanak meg, amelyek jelentős segítséget nyújtanak a speciális célcsoportok sajátos igényeinek megismeréséhez.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által koordinált GINOP-1.3.5-15 konstrukció keretében megvalósuló Turisztikai Innovációs Marketing Együttműködési Alapprogram (TIMEA) alaptevékenysége Magyarország turisztikai kínálatának népszerűsítése és a turizmus területén működő vállalkozások piacra jutásának elősegítése. (turizmus.com/Üzletem.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-03 20:09:46
A SkillX szeptember végén tartott szakmai rendezvényén mutatták be a cég legfrissebb kutatásának eredményeit. Az eseményen szóba került több olyan aktuális kérdés is, amelyek jelentősen befolyásolhatják a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetet, a munkavállalói fejlődést, valamint a céges munkaerő-kiválasztási folyamatokat és a munkaerő megtartását.
2023-10-03 19:39:42
A Magyar Bankszövetség elkötelezett Magyarország pénzügyi stabilitása, a gazdaságfejlesztési megoldások támogatása és a gazdasági verseny élénkítése iránt – hangsúlyozta a bankszövetség, reagálva Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter önkéntes kamatplafon bevezetéséről szóló felhívására.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS