Év végéig új kártyával csábítják Budapestre a vidékieket

2020. 06. 26., 11:30

A Restart Budapest Carddal élénkítenék a fővárosba irányuló belföldi turizmust. A kártyával elérhető élménycsomagban nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások 2020 végéig.

A budapesti turizmus újraindításának fontos eszköze lehet a Restart Budapest kártya, amely a főváros, valamint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége közös akciójaként valósul meg és decemberig vehető igénybe – jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester a Budapest Restart beszélgetésen – írja a turizmus.com.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ által kibocsátott Restart Budapest Card egy új turisztikai kedvezménykártya, amely kibővített és megfizethető élménycsomagot kínál a fővárosba látogatóknak. A kártya 48 órán keresztül nyújt ingyenes és kedvezményes szolgáltatásokat, ezenfelül a szállásfoglalásnál is kedvezményt ad.

A Restart Budapest Carddal rendelkezők számára július 1-jétől december 31-ig (kivéve karácsony és szilveszter) 2 főre, 2 éjszakára, reggeli nélkül, 3 csillagos szállodában 24 ezer forintért, 4 csillagos szállodában 40 ezer forintért, 5 csillagos szállodában 60 ezer forintért kínálnak szállást a szolgáltatók.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS