Átadták az Év szállodája 2018 elismeréseket pénteken Budapesten.
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által – a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai támogatásával – tavaly ötödször kiírt pályázaton ötcsillagos kategóriában az
győzött.
A négycsillagosok számára meghirdetett három kategóriában a fővárosi
vidéken pedig a
nyerte el a címet.
A háromcsillagos szállodák közül a
lett a legjobb.
A pályázatra 21 öt-, négy- és háromcsillagos szálloda jelentkezett. A zsűri pontozta egyebek között a magas üzemelési színvonalat, a piaci részesedést és növekedést, a vendégek elégedettségét, a minőséget, a személyzet oktatását és elégedettségét, valamint a társadalmi felelősségvállalást. (MTI)
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Az idei első és a valaha mért legmagasabb bruttó rendszerterhelést regisztrálta a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. 2025. január 15-én.