A Hilton Budapestet választották a főváros legjobb üzleti szállodájának

2019. 07. 09., 08:45

A Business Excellence 2019-es díjátadóján a budavári hotel kapta a rangos elismerést. A szakmai zsűri jelölése után a sikert a rekordszámú közönségszavazat hozta meg. Az elmúlt években teljeskörűen felújított Hilton Budapest megújulása során különös hangsúlyt fektetett az üzleti utazók megnyerésére.

A több éven át tartó felújítás során, a technika folyamatos fejlődésének és a vendégek változó igényeinek megfelelően, a legtöbb újdonság a rendezvény lehetőségek terén valósult meg.

A huszonegy, egységes dizájnnal ellátott különterem, nagy része méretében rugalmasan alakítható, így a legkisebb megbeszéléstől, az akár 500 fős események helyszínéül szolgálhat. Az egyedülálló, szabadtéri történelmi helyszínek, úgymint a 13. századi Dominikánus templom romjain kialakított udvar és Kerengő, esküvők, fogadások, gálavacsorák mellett meeting kávészünetek és ebédek kedvelt helyszíne.

A felújítás részeként – a Budavári Önkormányzattal közös projekt alapján – a védett vári övezet megóvása érdekében, egy páratlan építészeti megoldással teret biztosított a csoportos érkezési bejárat kialakítására. A beruházás keretében lehetővé vált, a nagy számban, egyszerre érkező vendégek biztonságos fogadása, a második recepció kialakításával pedig minden eddiginél zökkenőmentesebb üzemeltetésre nyílik lehetőség.

A technikai és az esztétikai szempontok mellett a Hilton Budapest gasztronómiai kínálata is teljes megújuláson esett át. A hotel étterme, a LÁNG Bistro&Grill, az egyéni vendégek mellett szintén alkalmas a nagyobb létszámú rendezvények résztvevőinek kiszolgálására.

Peter Knoll szállodaigazgató megköszönte a szavazók bizalmát, egyben elmondta, hogy külön örömként szolgált számára, hogy a szintén általa irányított Gundel étteremben vehette át a rangos elismerést.

Az idén 100 éves Hilton lánchoz tartozó szálloda legújabb fejlesztésének köszönhetően további tizenegy panorámás szobával bővítette kapacitását. Így Budapest legjobb üzleti szállodája már 333 szobával várja vendégeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS