A Hilton Budapestet választották a főváros legjobb üzleti szállodájának

2019. 07. 09., 08:45

A Business Excellence 2019-es díjátadóján a budavári hotel kapta a rangos elismerést. A szakmai zsűri jelölése után a sikert a rekordszámú közönségszavazat hozta meg. Az elmúlt években teljeskörűen felújított Hilton Budapest megújulása során különös hangsúlyt fektetett az üzleti utazók megnyerésére.

A több éven át tartó felújítás során, a technika folyamatos fejlődésének és a vendégek változó igényeinek megfelelően, a legtöbb újdonság a rendezvény lehetőségek terén valósult meg.

A huszonegy, egységes dizájnnal ellátott különterem, nagy része méretében rugalmasan alakítható, így a legkisebb megbeszéléstől, az akár 500 fős események helyszínéül szolgálhat. Az egyedülálló, szabadtéri történelmi helyszínek, úgymint a 13. századi Dominikánus templom romjain kialakított udvar és Kerengő, esküvők, fogadások, gálavacsorák mellett meeting kávészünetek és ebédek kedvelt helyszíne.

A felújítás részeként – a Budavári Önkormányzattal közös projekt alapján – a védett vári övezet megóvása érdekében, egy páratlan építészeti megoldással teret biztosított a csoportos érkezési bejárat kialakítására. A beruházás keretében lehetővé vált, a nagy számban, egyszerre érkező vendégek biztonságos fogadása, a második recepció kialakításával pedig minden eddiginél zökkenőmentesebb üzemeltetésre nyílik lehetőség.

A technikai és az esztétikai szempontok mellett a Hilton Budapest gasztronómiai kínálata is teljes megújuláson esett át. A hotel étterme, a LÁNG Bistro&Grill, az egyéni vendégek mellett szintén alkalmas a nagyobb létszámú rendezvények résztvevőinek kiszolgálására.

Peter Knoll szállodaigazgató megköszönte a szavazók bizalmát, egyben elmondta, hogy külön örömként szolgált számára, hogy a szintén általa irányított Gundel étteremben vehette át a rangos elismerést.

Az idén 100 éves Hilton lánchoz tartozó szálloda legújabb fejlesztésének köszönhetően további tizenegy panorámás szobával bővítette kapacitását. Így Budapest legjobb üzleti szállodája már 333 szobával várja vendégeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS