A Hilton Budapestet választották a főváros legjobb üzleti szállodájának

2019. 07. 09., 08:45

A Business Excellence 2019-es díjátadóján a budavári hotel kapta a rangos elismerést. A szakmai zsűri jelölése után a sikert a rekordszámú közönségszavazat hozta meg. Az elmúlt években teljeskörűen felújított Hilton Budapest megújulása során különös hangsúlyt fektetett az üzleti utazók megnyerésére.

A több éven át tartó felújítás során, a technika folyamatos fejlődésének és a vendégek változó igényeinek megfelelően, a legtöbb újdonság a rendezvény lehetőségek terén valósult meg.

A huszonegy, egységes dizájnnal ellátott különterem, nagy része méretében rugalmasan alakítható, így a legkisebb megbeszéléstől, az akár 500 fős események helyszínéül szolgálhat. Az egyedülálló, szabadtéri történelmi helyszínek, úgymint a 13. századi Dominikánus templom romjain kialakított udvar és Kerengő, esküvők, fogadások, gálavacsorák mellett meeting kávészünetek és ebédek kedvelt helyszíne.

A felújítás részeként – a Budavári Önkormányzattal közös projekt alapján – a védett vári övezet megóvása érdekében, egy páratlan építészeti megoldással teret biztosított a csoportos érkezési bejárat kialakítására. A beruházás keretében lehetővé vált, a nagy számban, egyszerre érkező vendégek biztonságos fogadása, a második recepció kialakításával pedig minden eddiginél zökkenőmentesebb üzemeltetésre nyílik lehetőség.

A technikai és az esztétikai szempontok mellett a Hilton Budapest gasztronómiai kínálata is teljes megújuláson esett át. A hotel étterme, a LÁNG Bistro&Grill, az egyéni vendégek mellett szintén alkalmas a nagyobb létszámú rendezvények résztvevőinek kiszolgálására.

Peter Knoll szállodaigazgató megköszönte a szavazók bizalmát, egyben elmondta, hogy külön örömként szolgált számára, hogy a szintén általa irányított Gundel étteremben vehette át a rangos elismerést.

Az idén 100 éves Hilton lánchoz tartozó szálloda legújabb fejlesztésének köszönhetően további tizenegy panorámás szobával bővítette kapacitását. Így Budapest legjobb üzleti szállodája már 333 szobával várja vendégeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-02-26 09:10:00
A hazai villamosenergia-nagykereskedelmi piac meghatározó szereplőjeként az MVM Partner Zrt. rendszeresen értékesít áramot árverésein, speciális, máshol nem kapható termékek formájában is. Az egyenlő feltételek mentén lényegében bármely érintett piaci szereplő számára elérhető aukciók jelentős előnyöket kínálnak a potenciális vásárlóknak az egyéb lehetőségekhez képest.
2024-02-24 12:10:00
A világ legnagyobb elektromos autógyártójának számító, kínai BYD szegedi óriásberuházásával immár véglegessé vált, hogy hazánk hosszú idő óta először nem kullogni fog az események után, hanem diktálni fogja egy nagy globális technológiai forradalom tempóját – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a vállalat február 23-i autóátadó ünnepségén.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS