A Hilton Budapestet választották a főváros legjobb üzleti szállodájának

2019. 07. 09., 08:45

A Business Excellence 2019-es díjátadóján a budavári hotel kapta a rangos elismerést. A szakmai zsűri jelölése után a sikert a rekordszámú közönségszavazat hozta meg. Az elmúlt években teljeskörűen felújított Hilton Budapest megújulása során különös hangsúlyt fektetett az üzleti utazók megnyerésére.

A több éven át tartó felújítás során, a technika folyamatos fejlődésének és a vendégek változó igényeinek megfelelően, a legtöbb újdonság a rendezvény lehetőségek terén valósult meg.

A huszonegy, egységes dizájnnal ellátott különterem, nagy része méretében rugalmasan alakítható, így a legkisebb megbeszéléstől, az akár 500 fős események helyszínéül szolgálhat. Az egyedülálló, szabadtéri történelmi helyszínek, úgymint a 13. századi Dominikánus templom romjain kialakított udvar és Kerengő, esküvők, fogadások, gálavacsorák mellett meeting kávészünetek és ebédek kedvelt helyszíne.

A felújítás részeként – a Budavári Önkormányzattal közös projekt alapján – a védett vári övezet megóvása érdekében, egy páratlan építészeti megoldással teret biztosított a csoportos érkezési bejárat kialakítására. A beruházás keretében lehetővé vált, a nagy számban, egyszerre érkező vendégek biztonságos fogadása, a második recepció kialakításával pedig minden eddiginél zökkenőmentesebb üzemeltetésre nyílik lehetőség.

A technikai és az esztétikai szempontok mellett a Hilton Budapest gasztronómiai kínálata is teljes megújuláson esett át. A hotel étterme, a LÁNG Bistro&Grill, az egyéni vendégek mellett szintén alkalmas a nagyobb létszámú rendezvények résztvevőinek kiszolgálására.

Peter Knoll szállodaigazgató megköszönte a szavazók bizalmát, egyben elmondta, hogy külön örömként szolgált számára, hogy a szintén általa irányított Gundel étteremben vehette át a rangos elismerést.

Az idén 100 éves Hilton lánchoz tartozó szálloda legújabb fejlesztésének köszönhetően további tizenegy panorámás szobával bővítette kapacitását. Így Budapest legjobb üzleti szállodája már 333 szobával várja vendégeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-04 15:17:17
Az MNB értesítette a K&H Biztosító Zrt.-t Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. Az új konstrukció forgalmazása így akár azonnal indulhat. Ezzel már 12 minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás érhető el a piacon.
2023-06-03 11:48:28
Melyik beszállító ne ismerné a végeláthatatlannak tűnő procedúrát, amíg egy multi céghez bekerül? Sok esetben protekció vagy ismeretség nélkül szinte lehetetlen eljutni az illetékesig. Ezen próbál segíteni egy újonnan indult ingyenes online platform.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS