Brazíliában is utazhatnak már a Flixbus járatain

Brazíliában is utazhatnak már a Flixbus járatain
2021. 12. 02., 12:32

December 1-jén São Paulo, Rio de Janeiro és Belo Horizonte városából indultak el a Flixbus első járatai.

A FlixMobility folytatva globális terjeszkedését, elindította első járatait Brazíliában. A jelenlegi brazil hálózat többek közt São Paulo, Rio de Janeiro és Belo Horizonte városait köti össze. A FlixBus a legforgalmasabb napokon összesen tizenkét indulási lehetőséget biztosít a két legfontosabb útvonalon, São Paulo és Rio de Janeiro, illetve Belo Horizonte között. A kínálatot pozitívan fogadták a brazil utasok, akik november közepe óta tudnak jegyet foglalni a buszokra.

A szolgáltatás elindításával a vállalat zöld üzleti modelljét a világ egyik legnagyobb buszpiacára viszi. A brazilok megközelítőleg 60 százaléka használ távolsági buszokat. A fenntartható és megfizethető utazás magas minőséggel és szigorú biztonsági sztenderdekkel való kombinációja korábban már Európában és az USA-ban is a FlixBus sikerének receptje volt.

„Brazília kontinentális dimenziói és magas potenciálja miatt stratégiai piac számunkra. A mobilitást globális szinten innováló cégként még több ügyfélnek szeretnénk megfizethető és fenntartható utazási lehetőséget kínálni világszerte. Emiatt különsen boldogok vagyunk attól, hogy Brazíliában is elindul szolgáltatásunk” – mondta André Schwämmlein, a FlixBus alapítója és ügyvezető igazgatója.

„Új mobilitási alternatívát vezetünk be azzal a céllal, hogy olyan régiókban növekedjünk, ahol jelenleg nincs verseny, az emberek pedig megfizethető közlekedési lehetőséget keresnek. Okos üzleti megközelítéssel és egy remek termékkel a FlixBus-nak sikerült megváltoztatnia azt, ahogy az emberek Európában és az USA-ban utaznak. Most a brazil ügyfeleknek is ugyanezt a zöld élményt biztosítjuk, magas minőségi sztenderdekkel, a legjobb ár-érték arányban” – tette hozzá Edson Lopes, a FlixBus brazíliai ügyvezetője. 

A FlixBus első helyi buszpartnere a Grupo Adamantina

Az új összeköttetéseket a Grupo Adamantina működteti majd. A mobilitási vállalat első helyi partnere bízik a FlixBus árazás, marketing, sales, hálózattervezés és minőség menedzsment területén szerzett technológiai tapasztalatában. A buszok megfelelnek a FlixBus nemzetközi sztenderdjeinek, többek közt fedélzeti wifi is elérhető rajtuk.

„Tisztában vagyunk vele, hogy a FlixBus milyen minőséget biztosít Brazílián kívül. Az, hogy az országban a cég első partnere mi vagyunk, fontos lépés az Adamantina országos szintű konszolidációját tekintve, ami lehetővé teszi, hogy bármely más közúti személyszállítóval versenybe szálljunk” – emelte ki Clóvis Nascimento Martins, a Grupo Adamantina tulajdonosa.

(Fotó: FlixBus)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-06 20:47:44
Magyarországon a sertéshúsfogyasztás az utóbbi időben növekedett. Mostanra elérte az évi 30 kilogrammot személyenként, második helyen van a baromfiágazat után – mondta Tarpataki Tamás, az Agrárminisztérium agrárpiacért felelős helyettes államtitkára.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

Kis csapatunk valamennyi tagja száraz januárt tartott. Nagy kérdés volt, milyen borral indítsuk újra ízlelőbimbóink operációs rendszerét február elején.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Miközben hazánkban folyamatos esélylatolgatás zajlik Paks 2 sikeres kivitelezésével kapcsolatban, sokan már azt vetik fel, hogy figyelembe véve hazánk energiaéhségét, valamint azt a tényt, hogy előbb-utóbb Paks 1-et mégiscsak le kell állítani, már rég Paks 3-on kellene gondolkodni – írja Gyurcsik Attila, az Accorde Alapkezelő vezérigazgatója.