Ha nyári fesztiválok, akkor Borháló és Dubicz-borok

2019. 06. 13., 08:00

A Borháló immár negyedik éve szolgálja ki a fesztiválozókat. Idén is ott lesznek borai a VOLT, az EFOTT, a Balaton Sound, a Sziget, a Be.my.lake és a STRAND fesztiválok pultjaiban.

A tavalyi sikerek azt mutatták, hogy a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok és a Borháló által kifejezetten a Sziget fesztiválokra készített borok,  a Sziget White, a Sziget Rosé és a Sziget Red – stílusukban és ízvilágukban – egyaránt illeszkednek a hazai és a nemzetközi fesztiválközönség ízléséhez, így 2019-ben  ismét a Dubicz Borászatot választották beszállító partnerünknek.

Édes kezdés Sopronban

Robin Schulz és a Sugar egyet jelent a nyári könnyedséggel,  így a VOLT fesztiválon egy könnyed borkoktéllal kezdenek majd. A roséból,  gyömbérből, eperszirupból és lime-ból áll össze a Sweet Lover.

Hangulatos tánc a Velencei-tó partján
„Just take me anywhere” – énekli majd Rita Ora az EFOTT-on,  akihez egy pohár hűsítő Sziget Rosét ajánlanak.

Ugráló Zamárdi

Talán nincs olyan, aki ne hallotta volna Armin van Buuren 2018-as slágerét, a Blah Blah Blah-t. Minden rádióból ez szólt már  tavaly nyáron is, így egészen nagy tombolás várható az idei Balaton Soundon.  Armin koncertjéhez tökéletes passzol a Sziget White, hiszen még a  szlogenje is azt harsogja: „for the cool ones”.

A tökéletes szigetes este

Ed Sheeran búgó hangja és egy jó rosé fröccs? A Sziget nyitó napján nagyot kortyolhatunk majd a  Sziget Roséból, és énekelhetjük, hogy

„I’m in love with the shape of you”.

Nyárbúcsúztató Balaton

A Strand és a B.my.Lake fesztiválok méltón búcsúztatják majd a nyarat, tombolhatunk például Jason Derulo-val, aki a  Swalla-val egészen biztosan óriási hangulatot csinál, amihez a Sziget White-ból készült fröccs passzol.     

A koncertek végén kicsit elcsendesedik a fesztivál, a Borhálónál ilyenkor egy-egy pohár Sziget Redet és egy  baráti beszélgetést javasolnak.

(A Dubicz Borászat tulajdonosával, Dunai Bernadettel készült 12 kérdés – 12 válasz interjúnkat ITT olvashatja.)

 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-29 20:10:00
A korábbi éveket jelentősen meghaladó számú jelölés érkezett az idei Prima Primissima díjra. A tudomány, művészet, sport, oktatás és ismeretterjesztés terén kiemelkedő munkássággal bíró jelölteknek odaítélt elismerést december elején adják át a Művészetek Palotájában.
2023-09-29 16:50:00
A rossz egyéni döntéseket jobb elkerülni, ennek pedig a legjobb módja, ha a felnövekvő generáció már az iskolában elsajátítja a pénz használatának alapjait, a pénzügyi rendszer lényegét, a takarékosságot és a saját erőforrásainkkal való gazdálkodást – mondta Varga Mihály a Pénzügyi Tudatosság Fejlesztéséért Díj átadóünnepségén.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS