Ha nyári fesztiválok, akkor Borháló és Dubicz-borok

2019. 06. 13., 08:00

A Borháló immár negyedik éve szolgálja ki a fesztiválozókat. Idén is ott lesznek borai a VOLT, az EFOTT, a Balaton Sound, a Sziget, a Be.my.lake és a STRAND fesztiválok pultjaiban.

A tavalyi sikerek azt mutatták, hogy a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok és a Borháló által kifejezetten a Sziget fesztiválokra készített borok,  a Sziget White, a Sziget Rosé és a Sziget Red – stílusukban és ízvilágukban – egyaránt illeszkednek a hazai és a nemzetközi fesztiválközönség ízléséhez, így 2019-ben  ismét a Dubicz Borászatot választották beszállító partnerünknek.

Édes kezdés Sopronban

Robin Schulz és a Sugar egyet jelent a nyári könnyedséggel,  így a VOLT fesztiválon egy könnyed borkoktéllal kezdenek majd. A roséból,  gyömbérből, eperszirupból és lime-ból áll össze a Sweet Lover.

Hangulatos tánc a Velencei-tó partján
„Just take me anywhere” – énekli majd Rita Ora az EFOTT-on,  akihez egy pohár hűsítő Sziget Rosét ajánlanak.

Ugráló Zamárdi

Talán nincs olyan, aki ne hallotta volna Armin van Buuren 2018-as slágerét, a Blah Blah Blah-t. Minden rádióból ez szólt már  tavaly nyáron is, így egészen nagy tombolás várható az idei Balaton Soundon.  Armin koncertjéhez tökéletes passzol a Sziget White, hiszen még a  szlogenje is azt harsogja: „for the cool ones”.

A tökéletes szigetes este

Ed Sheeran búgó hangja és egy jó rosé fröccs? A Sziget nyitó napján nagyot kortyolhatunk majd a  Sziget Roséból, és énekelhetjük, hogy

„I’m in love with the shape of you”.

Nyárbúcsúztató Balaton

A Strand és a B.my.Lake fesztiválok méltón búcsúztatják majd a nyarat, tombolhatunk például Jason Derulo-val, aki a  Swalla-val egészen biztosan óriási hangulatot csinál, amihez a Sziget White-ból készült fröccs passzol.     

A koncertek végén kicsit elcsendesedik a fesztivál, a Borhálónál ilyenkor egy-egy pohár Sziget Redet és egy  baráti beszélgetést javasolnak.

(A Dubicz Borászat tulajdonosával, Dunai Bernadettel készült 12 kérdés – 12 válasz interjúnkat ITT olvashatja.)

 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-02-24 12:10:00
A világ legnagyobb elektromos autógyártójának számító, kínai BYD szegedi óriásberuházásával immár véglegessé vált, hogy hazánk hosszú idő óta először nem kullogni fog az események után, hanem diktálni fogja egy nagy globális technológiai forradalom tempóját – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a vállalat február 23-i autóátadó ünnepségén.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS