Közel 1,8 millió megtekintésnél tart a Dubicz image filmje

2019. 05. 14., 14:45

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Mátra-vidék jellegzetességeit bemutató innovatív imázsfilmje már majdnem 1,8 millió megtekintésnél tart.

Kimondottan népszerű a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok imázsfilmje. A leglátogatottabb videó megosztó portálon két év alatt immáron 1 millió 775 ezer megtekintésnél tart. A film a Kreatív által meghirdetett Online Video Award-on ezüstérmes lett.

A CYDFILMS kreatív csapatával együttműködve megálmodott és leforgatott alkotás felnő a nemzetközi borászatok által képviselt, illetve a prémium fogyasztók által elvárt színvonalhoz. Egyúttal új minőségi szintet is jelent a teljes hazai kommunikációs szakma számára.

A számos nemzetközi elismerést – többek között cannes-i oroszlánt – magáénak tudó kreatív stúdió által jegyzett produkció egyik különlegessége, hogy a szereplők nem hivatásos színészek, hanem a borászat munkatársai.

Az imázsfilm készítését, illetve az arculatváltás teljes folyamatát Török Monika, a Meraki Marketing tulajdonosa koordinálta.

A Dubicz ismertsége és népszerűsége a Facebookon is növekszik. Míg idén január végén 9 470-en lájkolták a borászat oldalát, addig május közepén ez a szám: 10 083.

(Az Üzletem interjúját Dunai Bernadett társtulajdonossal ITT olvashatja.)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-12-02 12:18:39
Nagyon eltérően látják a lakáspiaci árak alakulását a fiatalok. Erősen csökkent azoknak a száma, akik szerint nem változnak a közeljövőben az árak, míg az ingatlanok drágulására számító fiatalok aránya 65 százalékra nőtt az egy évvel korábbi 53 százalékról.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS