Fókuszban a fenntarthatóság a VOSZ kkv-konferenciáján

2023. 09. 19., 21:19

A VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezete „Már ma tegyünk a fenntartható jövőért!” címmel KKV konferenciát rendez.

A VOSZ BPVRSZ Fenntarthatósági munkacsoportja rendezvénysorozatában olyan, a mindennapjainkban leginkább felmerülő, fenntarthatósági kérdésekben valós problémákat szemléltet, amelyekre megoldásokat is ajánl.

Az eseményen betekintést nyújtanak a fenntarthatósággal kapcsolatos alapfogalmakba, szabályozásba, ismertetik, hogy egyéni szinten mit lehet tenni a hulladékcsökkentés területén, beszélnek a fenntartható építőipari megoldásokról, megvizsgálják, hogyan feleljünk meg az új kihívásoknak, bemutatják új kezdeményezésüket, amelyhez aktív, tenni vágyó partnereket várnak.

Időpont: 2023. szeptember 22. péntek, 9:30-12:30

Helyszín: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége székháza, Budapest, VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 53., konferencia terem.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Link a regisztrációhoz

PROGRAM

09:30-09:45

Regisztráció

09:45-10:00

Köszöntés, megnyitó

Dr. Kiss Zoltán védnök, VOSZ elnökségi tag, a VOSZ BPVRSZ elnökhelyettese,

Faragó Ilona, a VOSZ BPVRSZ elnökségi tagja

10:00-10:20

Dorner Attila, a Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet, területi igazgatója: „Egyéni kis lépések a Nagy Világért”.

10:20-10:40

Huber Anikó, a NUXON, Mielemed MPM Kft., gazdasági igazgatója,

Márton Ferenc, a NUXON, Mielemed MPM Kft. értékesítési és üzletfejlesztési igazgatója: „Mi az a fenntarthatóság, és miért foglalkozzon vele egy vállalkozó?”

10:40-11:00

Szünet

11:00-11:20

Kopcsándy Anna, a Green Bird Kft. ügyvezetője: „Paradigmaváltás”.

11:20-11:40

Hegyvári Bálint, a PRESTON nemzetközi cégcsoport marketing és értékesítési igazgatója: „MiMondjuk.hu – Fenntartható technológiák és megoldások platformja a vállalkozó számára”.

11:40-12:30

Kérdések-válaszok – Interaktív fórum – Kerekasztal beszélgetés az előadókkal és a vállalkozások képviselőivel.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-22 19:22:00
Szeptember 21-én hatályba lépett a chipekről szóló európai jogszabály, amelynek célja, hogy a félvezető-technológiák és -alkalmazások terén biztosítsa az EU ellátásbiztonságát, rezilienciáját és technológiai vezető szerepét.
2023-09-22 15:22:03
Számos, egymást kiegészítő technológia fejlődésének köszönhetően az Internet of Things (IoT) egyre gyorsuló növekedési pályán halad. Az 5G megjelenése zökkenőmentesebb végfelhasználói élményt biztosít a nagyobb számú összekapcsolt eszköz számára – állítják a Deloitte szakértői.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS