Történelmi átállást hajt végre a hétvégén az Erste Bank

2022. 02. 04., 13:13

Fennállásának legnagyobb rendszerfrissítését hajtja végre a hazai Erste Bank ezen a hétvégén. Ez alatt nem minden szolgáltatása lesz elérhető. A Bank360.hu összegyűjtötte, mire érdemes készülniük péntek délutántól hétfő reggelig az Erste ügyfeleinek.

Az Erste Bank informatikai rendszereinek tervezett fejlesztése, illetve karbantartása miatt a hétvégén egyes szolgáltatások meghatározott ideig nem, vagy csak részlegesen lesznek elérhetőek – tette közzé az Erste Bank Hungary. 

A több százezer ügyfelet érintő folyamat során az Erste ígérete szerint egész idő alatt lehet használni a bankkártyákat az üzletekben, üzemelnek az ATM-ek, és legfeljebb pár perces kiesést leszámítva az online vásárlások is működni fognak.

Ez lesz az Erste magyarországi történetének egyik legnagyobb informatikai rendszer frissítése. A bank az átállással javítja adatkezelését, fejlesztési gyorsaságát, ügyfelei adatbiztonságát, valamint sok más fontos piaci és szabályozói elvárás szerinti informatikai képességét. A Bank360.hu kérdésére az Erste részletezte, hogy mire számíthatnak az ügyfelei a hétvégén, milyen szolgáltatásokat tudnak elérni, és miben lesznek korlátozások.

Meddig tart az informatikai rendszerek frissítése?

A tervek szerint február 4. (péntek) 16 órától február 7. (hétfő) 8 óráig folyik a karbantartás.

Milyen szolgáltatások nem lesznek elérhetőek?

Február 4. 16 óra és február 5. 22 óra között:

 • George Weben: saját kapcsolattartási adatok módosítása, számlakivonat kézbesítés módjának módosítása
 • George Appon és George Weben: őrszem értesítés szolgáltatás kezelése (beállítás, módosítás, törlés), másodlagos azonosító kezelés, célbetét nyitása, online termékigénylés, regisztráció (Store)

Február 5. 22 és február 7. 8 óra között: 

 • George App 
 • George Web
 • Erste TeleBank (csak a bankkártya és George Web és George App tiltás funkció kapcsán érhető el)

Február 6. 7 óra és február 7. 8 óra között: 

 • Erste Vállalati NetBank
 • Erste Electra
 • Erste Business MobilBank
 • készpénzbefizetés ATM-en keresztül
 • mobilegyenleg feltöltés ATM-en keresztül

Milyen szolgáltatásokban lehetnek fennakadások?

Pár perces kiesés várható február 5. 22 óra és február 7. 8 óra között az SMS szolgáltatásokban és az internetes vásárlásokban (sikertelenség esetén azt kéri a bank, hogy kis idő múlva próbálják meg az ügyfelek újra).

Milyen szolgáltatások lesznek elérhetőek a karbantartás alatt?

 • fizetés és vásárlás bankkártyával üzletekben
 • készpénzfelvétel és egyenleglekérdezés ATM-en keresztül
 • bankkártya, valamint George Web és George App tiltása TeleBankon keresztül
 • MobilePay
 • weboldal szolgáltatások

Az érintett szolgáltatások listája és a karbantartások idejéről itt lehet még tájékozódni.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-04 17:39:00
A nukleáris létesítmények és radioaktívhulladék-tárolók, illetve a nukleáris és más radioaktív anyagok fizikai védelmének egyik fontos elemével, a támadást elhárító erők reagálási funkciójával kapcsolatos workshopot szervezett közösen az Országos Atomenergia Hivatal és az Amerikai Egyesült Államok Energetikai Minisztériuma.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

A nukleáris létesítmények és radioaktívhulladék-tárolók, illetve a nukleáris és más radioaktív anyagok fizikai védelmének egyik fontos elemével, a támadást elhárító erők reagálási funkciójával kapcsolatos workshopot szervezett közösen az Országos Atomenergia Hivatal és az Amerikai Egyesült Államok Energetikai Minisztériuma.