Új vezető az Erste Bank mikrovállalati területének élén

2021. 11. 17., 12:11

December elsejétől Csajtai Andrea veszi át az Erste Bank kisvállalkozásokkal foglalkozó területének irányítását. A szakember feladata a pénzintézet által eddig is kiemelten kezelt szegmens vezetése mellett az üzletág továbbfejlesztése lesz.

Új vezető irányítja december elsejétől az Erste Bank mikrovállalkozásokkal foglalkozó területét. Csajtai Andrea a Budapest Banktól érkezik, ahol a kisvállalkozói üzletág termék- és szegmensmenedzsmentjét vezette. A közgazdász végzettségű szakember húsz év munkatapasztalattal rendelkezik, melynek döntő részét a bankszektorban szerezte. Bankszakmai tapasztalatai alapvetően vállalkozások és vállalatok termékfejlesztéséhez kapcsolódnak, de számos, banki területeket átívelő IT és üzleti projektben is részt vett, illetve szakmailag irányított.

Az Erste Bank kiemelten kezeli a mikrovállalkozásokat, hiszen a kisvállalkozók adják a magyar gazdaság alapját, ők állítják elő a nemzeti termék negyedét, és foglalkoztatják a munkavállalók felét. A pénzintézet az elmúlt időszakban, a pandémia alatt végig támogatta azokat a vállalkozókat, akik hittek magukban és nem adták fel. Az idei első kilenc hónapban a banknál a mikrovállalkozások számára nyújtott új hitelek állománya 58 százalékkal haladta meg a tavalyi azonos időszak teljesítményét.

A pénzintézet az elmúlt években egy olyan digitális ökoszisztémát épített ki, amely a vállalkozókat abban segíti, hogy azzal tudjanak foglalkozni, amit szeretnek, amihez értenek. Az Erste PowerOn partner program üzletfejlesztést segítő szolgáltatásai mellett a kisvállalkozók továbbra is számíthatnak a bank fiókhálózatában elérhető tanácsadók munkájára, akik a pandémia alatt is végig segítik az ügyfeleket abban, hogy üzleti kihívásaikra megtalálják a számukra legjobb megoldást, legyen szó számlavezetésről, finanszírozásról, vagy a banki szolgáltatásokon túli előnyökről – mondta el Csajtai Andrea.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-04 22:40:00
A hivatal kilencedikként csatlakozik a blokklánc hálózathoz az EUIPO, Portugália, Észtország, Málta, Lengyelország, Olaszország, Lettország és Görögország után, így a publikus hazai adatok is ezen a rendszeren keresztül lesznek elérhetők az Európai Unió védjegy- és designoltalmi adatbázisában.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS