Új vezető az Erste Bank mikrovállalati területének élén

2021. 11. 17., 12:11

December elsejétől Csajtai Andrea veszi át az Erste Bank kisvállalkozásokkal foglalkozó területének irányítását. A szakember feladata a pénzintézet által eddig is kiemelten kezelt szegmens vezetése mellett az üzletág továbbfejlesztése lesz.

Új vezető irányítja december elsejétől az Erste Bank mikrovállalkozásokkal foglalkozó területét. Csajtai Andrea a Budapest Banktól érkezik, ahol a kisvállalkozói üzletág termék- és szegmensmenedzsmentjét vezette. A közgazdász végzettségű szakember húsz év munkatapasztalattal rendelkezik, melynek döntő részét a bankszektorban szerezte. Bankszakmai tapasztalatai alapvetően vállalkozások és vállalatok termékfejlesztéséhez kapcsolódnak, de számos, banki területeket átívelő IT és üzleti projektben is részt vett, illetve szakmailag irányított.

Az Erste Bank kiemelten kezeli a mikrovállalkozásokat, hiszen a kisvállalkozók adják a magyar gazdaság alapját, ők állítják elő a nemzeti termék negyedét, és foglalkoztatják a munkavállalók felét. A pénzintézet az elmúlt időszakban, a pandémia alatt végig támogatta azokat a vállalkozókat, akik hittek magukban és nem adták fel. Az idei első kilenc hónapban a banknál a mikrovállalkozások számára nyújtott új hitelek állománya 58 százalékkal haladta meg a tavalyi azonos időszak teljesítményét.

A pénzintézet az elmúlt években egy olyan digitális ökoszisztémát épített ki, amely a vállalkozókat abban segíti, hogy azzal tudjanak foglalkozni, amit szeretnek, amihez értenek. Az Erste PowerOn partner program üzletfejlesztést segítő szolgáltatásai mellett a kisvállalkozók továbbra is számíthatnak a bank fiókhálózatában elérhető tanácsadók munkájára, akik a pandémia alatt is végig segítik az ügyfeleket abban, hogy üzleti kihívásaikra megtalálják a számukra legjobb megoldást, legyen szó számlavezetésről, finanszírozásról, vagy a banki szolgáltatásokon túli előnyökről – mondta el Csajtai Andrea.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024-06-16 11:00:49
A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS