Új üzletfejlesztési vezetővel erősít a Diófa Alapkezelő

2021. 09. 01., 19:00

A Diófa Alapkezelő Incze Zsombort nevezte ki a vállalat új üzletfejlesztési vezetőjének. A szakember munkájának kiemelt fókuszában az üzleti folyamatok hatékonyságnövelése, a meglévő befektetési termékek fejlesztése, valamint új befektetési konstrukciók kialakítása lesz.

Incze Zsombor személyében új üzletfejlesztési vezetőt választott a Diófa Alapkezelő, aki a vállalat üzletfejlesztési irányainak meghatározásában fog jelentős szerepet betölteni. Incze Zsombor elsődlegesen az üzleti folyamatok fejlesztéséért, az új üzleti megoldásokhoz kapcsolódó tervek kidolgozásáért lesz felelős.

A szakértő emellett a termékstratégia kialakítására, azon belül új termékek és befektetési konstrukciók kialakítására is nagy hangsúlyt fektet majd a munkája során.

Incze Zsombor korábban a Takarék Jelzálogbankban dolgozott stratégiai projektvezetőként, így a Takarék Index ingatlanpiaci kompetencia központ mellett a bank üzleti profiljának az elmúlt években zajló átalakításáért és más kiemelt projektekért is felelt; emellett társszerzője számos jelzálogbankkal, illetve zöld finanszírozással kapcsolatos tudományos publikációnak.

Ezt megelőzően a Magyar Posta Befektetési Zrt. munkatársaként az üzleti tervezés és modellezés, illetve a stratégiai döntéshozatal területein vállalt tevékeny szerepet. Szaktudását a Budapesti Corvinus Egyetemen, a Norwegian School of Economics-on és a Heller Farkas Szakkollégiumban alapozta meg.

„Aktívan fogok arra törekedni, hogy a korábbi üzleti és stratégiai területeken szerzett tapasztalataimra építve támogassam a Diófa Alapkezelő stratégiai céljainak megvalósítását, és a meglévő termékeink továbbfejlesztésével, valamint új befektetési konstrukciók létrehozásával segítsem a társaság növekedését” – nyilatkozta Incze Zsombor.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024-06-22 12:30:59
Ahhoz, hogy a nyári sörünk igazán frissítő legyen, a komló adta aromák elengedhetetlenek. Ez a növény azonban nem csak a kedvenc alkoholos italunk fűszere – ennél sokkal izgalmasabb.
2024-06-21 22:10:07
A „Befektetés Sanghajban, osszuk meg a jövőt!” eseményt, amelynek a házigazdája a Sanghaji Kereskedelmi Bizottság volt, a Magyar Tudományos Akadémián rendezték meg június 18-án. Az eseményen jelentős számban képviseltették magukat magyar vállalkozások.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS