Új kereskedelmi igazgatóval erősített a Cofidis

Új kereskedelmi igazgatóval erősített a Cofidis
2023. 04. 12., 20:08

Annus Norbert 2023 márciusában csatlakozott a Cofidis Igazgatóságához a kereskedelmi területért felelős igazgatósági tagként. A szakember az áruhitel, autóhitel, biztosítás és brókeri partneri terület vezetése mellett a marketing, CRM és a termékmenedzsment stratégiájának kialakításáért is felel.

A közgazdász végzettségű vezető a bankszektorban szerzett két évtizedes tapasztalattal érkezett a Cofidishez. Annus Norbert a General Electricnél pénzügyi és üzleti elemzőként kezdte pályafutását Magyarországon és az Egyesült Államokban, majd feladatai közé tartozott a lakossági árazás stratégiai tervezése, valamint a jelzáloghitelezési üzletág igazgatása a Budapest Banknál 2004. és 2010. között.

Ezután csatlakozott a Citibank Hungaryhoz, ahol 6 éven át több területet vezetett, előbb a magyar, majd a teljes közép-európai régió fogyasztási hitelezését vitte. 2017-tól az Erste Bank Hungary Kártya és Fogyasztási Hitelek Igazgatóság felelős ügyvezető igazgatójaként többek között a digitális hitelezési termék- és portfoliófolyamatok kialakításáért felelt. 2023 márciusától a Cofidis Magyarországi Fióktelepének kereskedelemért felelős igazgatósági tagja.

„Számtalan lehetőség és izgalmas kihívás áll most a Cofidis előtt a folyamatosan változó üzleti környezetben: ezek motiváltak, hogy csatlakozzam a csapathoz. A személyi kölcsönök, az áruhitelezés és a gépjárműfinanszírozás területén is olyan hosszú távú stratégiát szeretnék építeni, amely ügyfél- és partnerközpontú innovatív digitális megoldásaival a piaci részesedés növelését, a dinamikus fejlődést, ugyanakkor a fenntartható fogyasztást egyaránt szolgálja”– fogalmazta meg szakmai terveit Annus Norbert.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Izgalmas fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán: elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott az újonnan kialakított laboratóriumban.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS