Új kereskedelmi igazgatóval erősített a Cofidis

Új kereskedelmi igazgatóval erősített a Cofidis
2023. 04. 12., 20:08

Annus Norbert 2023 márciusában csatlakozott a Cofidis Igazgatóságához a kereskedelmi területért felelős igazgatósági tagként. A szakember az áruhitel, autóhitel, biztosítás és brókeri partneri terület vezetése mellett a marketing, CRM és a termékmenedzsment stratégiájának kialakításáért is felel.

A közgazdász végzettségű vezető a bankszektorban szerzett két évtizedes tapasztalattal érkezett a Cofidishez. Annus Norbert a General Electricnél pénzügyi és üzleti elemzőként kezdte pályafutását Magyarországon és az Egyesült Államokban, majd feladatai közé tartozott a lakossági árazás stratégiai tervezése, valamint a jelzáloghitelezési üzletág igazgatása a Budapest Banknál 2004. és 2010. között.

Ezután csatlakozott a Citibank Hungaryhoz, ahol 6 éven át több területet vezetett, előbb a magyar, majd a teljes közép-európai régió fogyasztási hitelezését vitte. 2017-tól az Erste Bank Hungary Kártya és Fogyasztási Hitelek Igazgatóság felelős ügyvezető igazgatójaként többek között a digitális hitelezési termék- és portfoliófolyamatok kialakításáért felelt. 2023 márciusától a Cofidis Magyarországi Fióktelepének kereskedelemért felelős igazgatósági tagja.

„Számtalan lehetőség és izgalmas kihívás áll most a Cofidis előtt a folyamatosan változó üzleti környezetben: ezek motiváltak, hogy csatlakozzam a csapathoz. A személyi kölcsönök, az áruhitelezés és a gépjárműfinanszírozás területén is olyan hosszú távú stratégiát szeretnék építeni, amely ügyfél- és partnerközpontú innovatív digitális megoldásaival a piaci részesedés növelését, a dinamikus fejlődést, ugyanakkor a fenntartható fogyasztást egyaránt szolgálja”– fogalmazta meg szakmai terveit Annus Norbert.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS