Ilyenek lesznek az új K&H bankkártyák

2019. 01. 28., 16:42

Eldőlt, hogyan fognak kinézni a K&H bankkártyái a jövőben, miután lezárult a pénzintézet bankkártyatervező pályázata.

A bank külső és belső piackutatás segítségével 79 pályamunkából választotta ki Magyarosi Dóra egyetemi hallgató terveit. A kiválasztott pályázó 500 ezer forint nyereményt kap, tervei ügyfelek százezreihez jutnak el.

„A piackutatáson egyértelműen kiderült, hogy a győztes koncepció bankkártyáit szívesen használnák mindennapjaikban a megkérdezettek. A kártyaképeket egy dinamikus, energikus, fiatalos bank kártyáiként jellemezte a több ezer válaszadó, ráadásul összességében is azt mondták róluk, hogy illenek a K&H márkához. Mindezek az érvek megerősítettek minket abban, hogy a kutatásra küldött koncepciók közül ez a pályamű az, amit választanunk kell a jövő K&H-s bankkártyáinak” – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Magyarosi Dóra tervei érdekesen alkalmazták a geometriai formákat. A tervező elmondta, hogy a koncepciójának fő iránya a fiatalos lendület, amelyre reflektál a grafikákban domináló hullámvonal. A meghatározó szín a kék, amit a meleg árnyalatú narancssárga szín old fel. Központi szerepben a kör áll, mely tökéletességet, nyugalmat és precizitást sugall. A terveken megjelenik még a nyíl is, pontháló kitöltéssel, színátmenettel, vagy éppen három dimenziós térháló elemeként.

 

 

 

Százezrekhez jut el

A K&H felhívására 69-en küldtek be összesen 79 pályázatot. Ebből 40 felelt meg maradéktalanul a feltételeknek, a bank zsűrije azonban szeretett volna minél több pályaműből választani, ezért megnézték az összes beérkezett anyagot.

Ezt követően a reprezentativitás érdekében egy széleskörű, saját és versenytárs banki ügyfeleket, dolgozókat, illetve azok szegmenseit is tartalmazó mintán végzett piackutatás segítségével választották ki a győztest, aki 500 ezer forintos pénzjutalmat kap, illetve alkotásai széles körben válhatnak ismertté. A győztes bankkártyaterv alapján kibocsátandó plasztikok ugyanis ügyfelek százezreihez jutnak el a jövőben.

A nyertes a Szent István Egyetem hallgatója.

A K&H lakossági ügyfelei szeptemberig közel 56 millió alkalommal fizettek bankkártyájukkal, összesen közel 388 milliárd forint értékben.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 08. 02., 13:23
A Via Credit pályázati tanácsadó öt közvetlen brüsszeli pályázati lehetőségre hívja fel a vállalatok figyelmét. Van idő a felkészülésre: a beadásra kettő-négy hónap áll a vállalatok rendelkezésére.
2022. 08. 04., 09:17
Azt hiszem, kezdő munkavállalóként nincs fontosabb feladatunk, mint találni egy jó főnököt és tanulni tőle. Örülök, hogy nekem annak idején ez megadatott – mondta az Üzletemnek Jancsár Gergely, az SAP Közép-Kelet-Európai Régiójának fenntarthatósági vezetője.
2022-08-06 15:19:53
Az Agrárminisztérium kidolgozta annak a 3 milliárd forint értékű támogatásnak a koncepcióját, amely a történelmi léptékű aszály miatt ellátási gondokkal küzdő állattartók tömegtakarmány szállítási költségeinek finanszírozásában nyújt segítséget.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS