Háromgyermekes budapesti családé az első otthonfelújítási hitel az Erste Banknál

2021. 02. 12., 16:45

Jóváhagyta az első otthonfelújítási hitelt az Erste Bank. A 6 millió forint hitelt egy három gyermeket nevelő budapesti család vette fel, az összegből külső szigetelést kap a ház és napelemet is telepítenek. Az Ersténél nagy az érdeklődés az otthonfelújítási hitel iránt, a bank az indulás óta eltelt két hétben több száz ügyfél számára készített kalkulációt.

Jóváhagyta az első otthonfelújítási hitelügyletét az Erste Bank. A három gyermeket nevelő budapesti család a maximális hitelösszeget, 6 millió forintot vett fel 10 éves futamidő mellett. Az Erste ügyfelei házukat kívánják korszerűsíteni a hitel segítségével: az épület külső szigetelését és színezését, napelemek telepítését, valamint térburkolást terveznek – mondta el Szabó Alexandra, a bank lakossági jelzálog és babaváró hitel termékmenedzsment területének vezetője.

Az Ersténél jelentős az érdeklődés az otthonfelújítási hitel iránt. Mindössze két hét telt el az indulás óta, a bank máris több száz ügyfél számára készített kalkulációt és befogadott mintegy két tucat hiteligényt. Az ügyfelek többsége a maximális, 6 millió forintos hitelösszeget igényli az elérhető leghosszabb, 10 éves futamidő mellett. A pénzintézet várakozása szerint idén folyamatosan nagy lesz a kereslet az otthonfelújítási hitel iránt. Egy év alatt akár 30-35 ezer család is igényelhet ilyen céllal kölcsönt.

Az Erste Bank felkészült az otthonfelújítási hitel iránti nagy figyelemre, az érdeklődők a pénzintézet valamennyi fiókjában kaphatnak felvilágosítást, illetve igényelhetik a kölcsönt. Az ügyfelek a normál jelzáloghitel folyamattal megegyező átfutási időre számíthatnak, ugyanakkor maguk is tehetnek azért, hogy az igénylési folyamatot meggyorsítsák, ha már a hitelképesség- és a jogosultság vizsgálatához szükséges iratokkal érkeznek a fiókba. Az Erste ennek érdekében létrehozott egy tematikus aloldalt, ahol az otthonfelújítási hitel, illetve támogatás iránt érdeklődők minden fontos információhoz könnyen, egy helyről hozzájutnak, valamint regisztrálhatnak, időpontot is foglalhatnak a fiókba – tette hozzá Szabó Alexandra.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS