A K&H lett Magyarország legjobb bankja 2019-ben

2019. 07. 11., 13:30

A K&H kapta a „Magyarország legjobb bankja 2019” elismerést, az Euromoney pénzügyi folyóirat Kiválósági Díját. A pénzintézet által negyedik alkalommal elnyert nemzetközi elismerést szerda este adták át Londonban.

A K&H nyerte a „Magyarország legjobb bankja 2019” Kiválósági Díjat (Awards for Excellence 2019), az idén 50 éves fennállását ünneplő Euromoney nemzetközi pénzügyi magazintól. A nyerteseket több mint 1000 pénzintézet pályázatából választották ki világszerte, a legmagasabb szintű szolgáltatás, innováció és ügyféltámogatás alapján.

„A K&H minden munkatársa nevében büszke vagyok a Magyarország legjobb bankja díjra, és szeretném megköszönni ügyfeleink folyamatos bizalmát és hűségét. A díj számunkra a kiváló teljesítmény, a példamutató újítások, valamint a háztartások, a kisvállalkozások, a vállalatok és az önkormányzatok finanszírozásán keresztül a magyar gazdaságot támogató tevékenységünk elismerése. A díj egyúttal visszaigazolja 4000 munkatársunk kimagasló munkáját és kiemelkedő ügyfélkiszolgálását, így méltán lehetnek büszkék az elismerésre” – mondta David Moucheron, a K&H Csoport vezérigazgatója.

A K&H a jövőben is kiemelt figyelmet fordít ügyfelei legmagasabb szintű kiszolgálására, valamint a digitális átalakulás folytatására annak érdekében, hogy még egyszerűbb és gördülékenyebb banki és biztosítási szolgáltatásokat nyújthasson.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-27 12:10:11
A belügyminiszter május 24-i kezdettel az ország teljes területére kihirdette a tartósan vízhiányos időszakot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének kezdeményezését követően.
2024-05-27 07:30:05
Izgalmas fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán: elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott az újonnan kialakított laboratóriumban.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

Izgalmas fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán: elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott az újonnan kialakított laboratóriumban.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS