A K&H-é az év lakossági számlacsomagja

2020. 11. 20., 11:30

A K&H Bank ifjúsági számlacsomagját díjazták a Mastercard – év bankja programján. Az év lakossági számlacsomagjának választott, teljeskörű banki megoldás a legfiatalabb korosztálytól, már hatéves kortól biztosít számlavezetést. Később számlatulajdonosának változó igényeit is követi olyan új szolgáltatások biztosításával, mint a mobilbank, vagy az e-bank, melyeket ingyenesen érhetők el.

A Mastercard – év bankja program a Magyarországon működő kereskedelmi bankok egyik legnépszerűbb versenye, ahol a hangsúly a lakossági szolgáltatásokon és azok innovációján van. A K&H idén Az év lakossági számlacsomagja kategóriában vihetett haza díjat.

A fiataloké a főszerep

A K&H ifjúsági számlacsomag a legfiatalabb korosztálytól, hatéves kortól indulva teljeskörű megoldást nyújt a fiatalok mindennapi, életkorral változó bankolási igényeire. A fiatal számlatulajdonosok biztonságban tarthatják vagyonukat, szüleikkel közösen fizethetnek be rá, vehetnek fel róla vagy küldhetnek pénzt, de megtakarítási számlára is lehet innen átcsoportosítani összegeket.
Díjmentes digitális szolgáltatások

A fiatal generáció tagjai a digitalizált pénzügyi világ szolgáltatásainak stabil felhasználói, így 14 éves kor felett, havidíjmentes bankszámlájuk mellé a K&H biztosítja számukra kedvezményesen az érintőkártyát és díjmentesen a K&H mobilbank és e-bank használatát is. Egyéb havidíjmentes szolgáltatások közé tartozik, hogy a fiatalok a K&H mobiltárcával, Apple Pay szolgáltatással már a legmodernebb formában, akár okostelefonnal is fizethetnek. Csak a mobiljukra van szükségük és nyomon követhetik a tranzakcióikat, beállíthatják a vásárlási limitet.

„A Mastercard elismerése megerősített bennünket abban, hogy kiváló úton haladunk a fiatalok bankolási szokásainak formálásban, kialakításában, alkalmazkodva változó, bővülő igényeikhez. Emellett a pénzügyi edukációra is különleges figyelmet fordítunk” – tette hozzá Árva András, a K&H Bank lakossági marketing szegmensének vezetője.

Érteni is kell a pénzügyeket

A K&H Csoport aktívan tesz a pénzügyi ismeretek bővítéséért, melynek elsőszámú célcsoportja a fiatal korosztály. Cél, hogy mielőbb elsajátítsák az alapvető pénzügyi ismereteket, így felnőttként jobban eligazodjanak a pénzügyi világában, tudatos döntéseket hozzanak. A K&H Csoport 2020-ban már tizedik alkalommal hirdette meg a fiatal korosztály edukációs programját, a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőt, melynek célja a gyerekek pénzügyi ismereteinek bővítése. A verseny feladatai elsősorban a 2018-ban megújult tudásanyagra, a vigyázz#KáPé vlog részeire, tartalmára és az ehhez kapcsolódó mobilapplikációra épülnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-02-24 12:10:00
A világ legnagyobb elektromos autógyártójának számító, kínai BYD szegedi óriásberuházásával immár véglegessé vált, hogy hazánk hosszú idő óta először nem kullogni fog az események után, hanem diktálni fogja egy nagy globális technológiai forradalom tempóját – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a vállalat február 23-i autóátadó ünnepségén.
2024-02-23 15:10:00
A Credipass és a Duna House szakértői górcső alá vették a fővárosi ingatlan- és albérlet árakat és kiszámolták, hogy mikor éri meg saját ingatlant vásárolni a jelenlegi támogatási rendszerben.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS