A K&H-é az év lakossági számlacsomagja

2020. 11. 20., 11:30

A K&H Bank ifjúsági számlacsomagját díjazták a Mastercard – év bankja programján. Az év lakossági számlacsomagjának választott, teljeskörű banki megoldás a legfiatalabb korosztálytól, már hatéves kortól biztosít számlavezetést. Később számlatulajdonosának változó igényeit is követi olyan új szolgáltatások biztosításával, mint a mobilbank, vagy az e-bank, melyeket ingyenesen érhetők el.

A Mastercard – év bankja program a Magyarországon működő kereskedelmi bankok egyik legnépszerűbb versenye, ahol a hangsúly a lakossági szolgáltatásokon és azok innovációján van. A K&H idén Az év lakossági számlacsomagja kategóriában vihetett haza díjat.

A fiataloké a főszerep

A K&H ifjúsági számlacsomag a legfiatalabb korosztálytól, hatéves kortól indulva teljeskörű megoldást nyújt a fiatalok mindennapi, életkorral változó bankolási igényeire. A fiatal számlatulajdonosok biztonságban tarthatják vagyonukat, szüleikkel közösen fizethetnek be rá, vehetnek fel róla vagy küldhetnek pénzt, de megtakarítási számlára is lehet innen átcsoportosítani összegeket.
Díjmentes digitális szolgáltatások

A fiatal generáció tagjai a digitalizált pénzügyi világ szolgáltatásainak stabil felhasználói, így 14 éves kor felett, havidíjmentes bankszámlájuk mellé a K&H biztosítja számukra kedvezményesen az érintőkártyát és díjmentesen a K&H mobilbank és e-bank használatát is. Egyéb havidíjmentes szolgáltatások közé tartozik, hogy a fiatalok a K&H mobiltárcával, Apple Pay szolgáltatással már a legmodernebb formában, akár okostelefonnal is fizethetnek. Csak a mobiljukra van szükségük és nyomon követhetik a tranzakcióikat, beállíthatják a vásárlási limitet.

„A Mastercard elismerése megerősített bennünket abban, hogy kiváló úton haladunk a fiatalok bankolási szokásainak formálásban, kialakításában, alkalmazkodva változó, bővülő igényeikhez. Emellett a pénzügyi edukációra is különleges figyelmet fordítunk” – tette hozzá Árva András, a K&H Bank lakossági marketing szegmensének vezetője.

Érteni is kell a pénzügyeket

A K&H Csoport aktívan tesz a pénzügyi ismeretek bővítéséért, melynek elsőszámú célcsoportja a fiatal korosztály. Cél, hogy mielőbb elsajátítsák az alapvető pénzügyi ismereteket, így felnőttként jobban eligazodjanak a pénzügyi világában, tudatos döntéseket hozzanak. A K&H Csoport 2020-ban már tizedik alkalommal hirdette meg a fiatal korosztály edukációs programját, a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőt, melynek célja a gyerekek pénzügyi ismereteinek bővítése. A verseny feladatai elsősorban a 2018-ban megújult tudásanyagra, a vigyázz#KáPé vlog részeire, tartalmára és az ehhez kapcsolódó mobilapplikációra épülnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 08. 10., 11:53
Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására is megnyílt a lehetőség. A hiteleket a köztartozásmentes, legalább egy teljes lezárt éves működési múlttal rendelkező kis- és középvállalkozások igényelhetik – hívja fel a figyelmet az RSM Hungary.
2022-08-13 09:45:00
Egy müncheni söröző vendégei napraforgóolajjal is fizethetnek a „folyékony kenyérért”, így nem kerül veszélybe a betevő rántott szelet sem.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS