Itt találod az összes cikket a „Piqniq Budapest” témában!
Tanulj, fejlődj! – Nagykép a gasztronómiáról címmel indítja első online kampányát a Piqniq Budapest. A Mastercarddal közösen megvalósuló kezdeményezésben közel száz szakember megszólalásával, huszonöt témán keresztül mutatkoznak be a hazai gasztronómia szereplői.
Ha az ember nyitott, akkor megtalálják a lehetőségek, a kapcsolatok – mondja az Üzletemnek Csatlós Csilla executive coach.
Maradandót igyekszem alkotni, aminek már az alapjaitól a részese vagyok – mondja az Üzletemnek Rétfalvi Zoltán közgazdász, a Piqniq Budapest társalapítója.
Olyan üzletet szeretnék nyitni, amelyikben a motorozás, kerékpározás, kávézás egy helyen megtalálható – mondja az Üzletemnek Balázsi Péter.
Ha valaki még nem kóstolt specialty kávét, könnyen elképzelhető, hogy kedvet kapott hozzá a Piqniq Budapest május 9-ei budapesti rendezvényén.
Az a célom, hogy Budapest fejlődő, szuper hely legyen, és ezért nekem is, mint minden városlakónak, tennem kell – vallja Bánhalmi Kata kommunikációs szakember.
Jó sok húsevő gyűlt össze a „Piqniq Budapest” vegán gasztronómia kérdéseit körbejáró budapesti rendezvényére csütörtök este. Mert enni kell! Igaz, nagyon nem mindegy, hogy mit.
Ma már aligha engedheti meg magának egy vendéglátós, hogy ne foglalkozzon a húsmentes kínálat bővítésével. A témát járják körbe a Piqniq Budapest legközelebbi rendezvényén.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.