Emmi

Itt találod az összes cikket a „Emmi” témában!

Uniós forrásból bővítette képzési szolgáltatásait a Debreceni Egyetem

Uniós forrásból bővítette képzési szolgáltatásait a Debreceni Egyetem

Európai uniós forrásból bővítette képzési szolgáltatásait a Debreceni Egyetem. A Közösségi Educatio Oktató és Szolgáltató Nonprofit Kft.-vel konzorciumban megvalósított projekt 3,928 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásból valósult meg a Széchenyi 2020 program keretében.
2021. 08. 25., 18:00
Huszonkilencen kaptak Szakképzésért díjat

Jókor tette rugalmasabbá a szakképzést a kormány, amikor a járvány legelején meghozta a szükséges intézkedéseket – mondta az Emmi parlamenti államtitkára szerdán Vácon.

2020. 04. 06., 16:35
Újabb intézkedések a járvány lassítása, a szociális ellátottak és a gyermekes családok védelme érdekében

A koronavírus-járvány lassítása, a magyar emberek egészsége, a szociális ellátásban résztvevők és a családok védelme érdekében több, újabb a veszélyhelyzethez kapcsolódó rendkívüli intézkedést rendelt el a Kormány az Országgyűléstől kapott felhatalmazás alapján. Az erről szóló jogszabály módosításokat a Magyar Közlönyben hirdették ki.

2018. 11. 09., 15:30
Nincs generációváltás ajtócsapkodás nélkül

Nincsen generációváltás ajtócsapkodás nélkül? A FIVOSZ konferenciájának szinte valamennyi előadója egyet értett abban, hogy bőven vannak súrlódások az utódkereséskor.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS