Bécs

Itt találod az összes cikket a „Bécs” témában!

Magyar startupok is jelentkezhetnek a kéthetes bécsi tréningre

Magyar startupok is jelentkezhetnek a kéthetes bécsi tréningre

Magyar cégek is jelentkezhetnek arra a kéthetes bécsi tréningre, amelyet az EIT Manufacturing és a Bécsi Gazdasági Ügynökség novemberben tart a gyártással foglalkozó közép-kelet-európai startupoknak.
2020. 02. 05., 13:45
Bécs kultúrával fizet a kerékpárosoknak

Bécsben február 26-tól az állampolgárok számára kedvező jutalmazó rendszert vezetnek, ha a környezetbarát közlekedést részesítik előnyben.

2019. 05. 03., 09:00
Szorongatják a konkurensek az Austrian Airlinest

Árháborút folytat az Austrian Airlines a fapadosokkal a bécsi repülőtéren. A küzdelem haszonélvezői az utasok, illetve a repülőtér, amelyen idén 25 százalékkal nőtt a forgalom.

2019. 01. 16., 16:15
Van egy jó ötlete? Mutassa be Bécsben

A START:IP kezdeményezés összekapcsolja a szabadalmakat és a vállalatalapítókat Ausztriában, Magyarországon és Szlovéniában.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS