Az osztrák tartományok legfinomabb specialitásait kóstolhatja meg, aki május 10. és 12. között ellátogat Bécsbe, a Genuss-Festivalra.
Turistáknak, családoknak, ínyenceknek és szakértőknek egyaránt szól a bécsi ínyencfesztivál (Genuss-Festival), amelyet 12. alkalommal rendez meg – írja a turizmus.com.
Az Ausztria kulináris kínálatát felvonultató háromnapos rendezvényen 190 manufaktúra és osztrák termelő mutatkozik be a bécsi Stadtparkban. Olyan finomságok várják az érdeklődőket, mint a fadézsában érlelt fehér szalonna vagy a champagne-rozsból készült kenyér.
Az Ínyencfesztiválon külön díjjal jutalmazzák azokat a kiállítókat, akik nemcsak beszélnek a fenntarthatóságról, hanem aktívan tesznek is érte.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.