Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre – mondja az Üzletemnek Szuper Levente, a Vasas jégkorong szakosztályának igazgatója, a felnőtt csapatot működtető vállalkozás társtulajdonosa.
Szuper Levente, a sokszoros magyar válogotott hoki kapus pályafutása alatt megjárta Kanadát, az Egyesült Államokat, Németországot, Olaszországot, Svédországot, aztán Kazahsztán jelentette a végállomást. Természetesen csak játékosként. Mert a jégkorongtól azóta sem szakadt el. Az öt évvel ezelőtti álom, hogy az Erste Ligában indítsák a Vasas hoki csapatát, immár a második szezon óta valóság. Azok az olvasók, akik hosszabb válaszokhoz szoktak, ezúttal elégedjenek meg olyan gyors feleletekkel, ahogy a korong pattog a jégen. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 107. interjúja!
– Mit tart karrierje eddigi csúcsának?
– Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre.
– Milyen távra tervez?
– Minden helyzetben igyekszem a megfelelő időre, helyzettől függően.
– Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?
– Semmi.
– Kitől tanulta eddig a legtöbbet?
– Magamtól.
– Szakterületén hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?
– Magyarországon.
– Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?
– Asztalos, ács, vadőr.
– Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?
– Személyes kommunikáció, figyelem.
– Mire sajnálja az idejét?
– Semmire.
– Mire nem sajnálja a pénzt?
– Amire úgy gondolom, hogy szeretném megvenni.
– Mivel lehet felbosszantani?
– Ha nem őszinték velem.
– Milyen területen vállalna önkéntes munkát?
– Természetvédelem.
– Mi tudja a legjobban kikapcsolni?
– Az alvás.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.