Szuper Levente: Magyarországon látok nagyobb lehetőséget a fejlődésre

2019. 10. 02., 10:15

Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre – mondja az Üzletemnek Szuper Levente, a Vasas jégkorong szakosztályának igazgatója, a felnőtt csapatot működtető vállalkozás társtulajdonosa.

Szuper Levente, a sokszoros magyar válogotott hoki kapus pályafutása alatt megjárta Kanadát, az Egyesült Államokat, Németországot, Olaszországot, Svédországot, aztán Kazahsztán jelentette a végállomást. Természetesen csak játékosként. Mert a jégkorongtól azóta sem szakadt el. Az öt évvel ezelőtti álom, hogy az Erste Ligában indítsák a Vasas hoki csapatát, immár a második szezon óta valóság. Azok az olvasók, akik hosszabb válaszokhoz szoktak, ezúttal elégedjenek meg olyan gyors feleletekkel, ahogy a korong pattog a jégen. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 107. interjúja!

– Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre.

– Milyen távra tervez?

Minden helyzetben igyekszem a megfelelő időre, helyzettől függően.

– Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

Semmi.

– Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

Magamtól.

– Szakterületén hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

Magyarországon.

– Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

Asztalos, ács, vadőr.

– Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

Személyes kommunikáció, figyelem.

– Mire sajnálja az idejét?

Semmire.

– Mire nem sajnálja a pénzt?

Amire úgy gondolom, hogy szeretném megvenni.

– Mivel lehet felbosszantani?

Ha nem őszinték velem.

– Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

Természetvédelem.

– Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

Az alvás.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-23 18:14:26
Még mindig nincs bérmegállapodás a Magyar Postánál, ezért csütörtök reggel a Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 megyéből 19 kézbesítő petíciót adott át a vezérigazgatónak és helyettesének, amiben érdemi tárgyalást és elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek.
2023-03-23 14:14:00
A kormány június 30-ig meghosszabbítja annak a korábbi döntésének a határidejét, amelynek értelmében egyes intézményi befektetők és a legalább 20 millió forintot elhelyező lakossági ügyfelek a látra szóló és legfeljebb egyéves futamidejű betétjeik után nem kaphatnak magasabb kamatot a 3 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukciós átlaghozamának mértékénél.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS