Szuper Levente: Magyarországon látok nagyobb lehetőséget a fejlődésre

2019. 10. 02., 10:15

Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre – mondja az Üzletemnek Szuper Levente, a Vasas jégkorong szakosztályának igazgatója, a felnőtt csapatot működtető vállalkozás társtulajdonosa.

Szuper Levente, a sokszoros magyar válogotott hoki kapus pályafutása alatt megjárta Kanadát, az Egyesült Államokat, Németországot, Olaszországot, Svédországot, aztán Kazahsztán jelentette a végállomást. Természetesen csak játékosként. Mert a jégkorongtól azóta sem szakadt el. Az öt évvel ezelőtti álom, hogy az Erste Ligában indítsák a Vasas hoki csapatát, immár a második szezon óta valóság. Azok az olvasók, akik hosszabb válaszokhoz szoktak, ezúttal elégedjenek meg olyan gyors feleletekkel, ahogy a korong pattog a jégen. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 107. interjúja!

– Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre.

– Milyen távra tervez?

Minden helyzetben igyekszem a megfelelő időre, helyzettől függően.

– Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

Semmi.

– Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

Magamtól.

– Szakterületén hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

Magyarországon.

– Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

Asztalos, ács, vadőr.

– Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

Személyes kommunikáció, figyelem.

– Mire sajnálja az idejét?

Semmire.

– Mire nem sajnálja a pénzt?

Amire úgy gondolom, hogy szeretném megvenni.

– Mivel lehet felbosszantani?

Ha nem őszinték velem.

– Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

Természetvédelem.

– Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

Az alvás.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 19., 10:49
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szervezésében 2022. szeptember elején Budapesten tanácskozott a genfi székhelyű Munkaadók Nemzetközi Szövetségének Európai és Közép-Ázsia csoportja. A konferencián, amelyre 35 országból érkeztek küldöttek, a VOSZ-t dr. Kovács Patrik és Barabás Tamás társelnökök, valamint Varga Julianna nemzetközi és oktatási igazgató képviselte, aki egyben az esemény egyik szervezője is volt. A rendezvényről őt kérdeztük.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS