Szuper Levente: Magyarországon látok nagyobb lehetőséget a fejlődésre

2019. 10. 02., 10:15

Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre – mondja az Üzletemnek Szuper Levente, a Vasas jégkorong szakosztályának igazgatója, a felnőtt csapatot működtető vállalkozás társtulajdonosa.

Szuper Levente, a sokszoros magyar válogotott hoki kapus pályafutása alatt megjárta Kanadát, az Egyesült Államokat, Németországot, Olaszországot, Svédországot, aztán Kazahsztán jelentette a végállomást. Természetesen csak játékosként. Mert a jégkorongtól azóta sem szakadt el. Az öt évvel ezelőtti álom, hogy az Erste Ligában indítsák a Vasas hoki csapatát, immár a második szezon óta valóság. Azok az olvasók, akik hosszabb válaszokhoz szoktak, ezúttal elégedjenek meg olyan gyors feleletekkel, ahogy a korong pattog a jégen. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 107. interjúja!

– Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre.

– Milyen távra tervez?

Minden helyzetben igyekszem a megfelelő időre, helyzettől függően.

– Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

Semmi.

– Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

Magamtól.

– Szakterületén hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

Magyarországon.

– Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

Asztalos, ács, vadőr.

– Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

Személyes kommunikáció, figyelem.

– Mire sajnálja az idejét?

Semmire.

– Mire nem sajnálja a pénzt?

Amire úgy gondolom, hogy szeretném megvenni.

– Mivel lehet felbosszantani?

Ha nem őszinték velem.

– Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

Természetvédelem.

– Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

Az alvás.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 26., 09:26
Siker volt megnyerni az első nagy ügyfeleket, a nagyobb, hosszú távú tendereket, a hazai és külföldi díjakat. A legnagyobb siker mégis az, hogy a mindennapokban azzal foglalkozhatok, ami érdekel és amit szeretek – mondta az Üzletemnek Mezei Georgina, a Morselli Employer Branding Ügynökség társalapító ügyvezetője.
2023-09-26 18:26:00
„Növekszik a 30 év alattiak körében a házasságkötések száma és a gyermekesek aránya, viszont öregszik is a társadalom. Nőtt a foglalkoztatottság, a modern technológiák miatt átrendeződik a munkaerőpiac, fejlődik és egyben változik Magyarország.”

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS