Szuper Levente: Magyarországon látok nagyobb lehetőséget a fejlődésre

2019. 10. 02., 10:15

Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre – mondja az Üzletemnek Szuper Levente, a Vasas jégkorong szakosztályának igazgatója, a felnőtt csapatot működtető vállalkozás társtulajdonosa.

Szuper Levente, a sokszoros magyar válogotott hoki kapus pályafutása alatt megjárta Kanadát, az Egyesült Államokat, Németországot, Olaszországot, Svédországot, aztán Kazahsztán jelentette a végállomást. Természetesen csak játékosként. Mert a jégkorongtól azóta sem szakadt el. Az öt évvel ezelőtti álom, hogy az Erste Ligában indítsák a Vasas hoki csapatát, immár a második szezon óta valóság. Azok az olvasók, akik hosszabb válaszokhoz szoktak, ezúttal elégedjenek meg olyan gyors feleletekkel, ahogy a korong pattog a jégen. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 107. interjúja!

– Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

Nyitott vagyok a folyamatos fejlődésre.

– Milyen távra tervez?

Minden helyzetben igyekszem a megfelelő időre, helyzettől függően.

– Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

Semmi.

– Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

Magamtól.

– Szakterületén hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

Magyarországon.

– Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

Asztalos, ács, vadőr.

– Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

Személyes kommunikáció, figyelem.

– Mire sajnálja az idejét?

Semmire.

– Mire nem sajnálja a pénzt?

Amire úgy gondolom, hogy szeretném megvenni.

– Mivel lehet felbosszantani?

Ha nem őszinték velem.

– Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

Természetvédelem.

– Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

Az alvás.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 16., 09:10
Kötelezővé teheti a munkáltató a túlórát? Van beleszólása a munkavállalónak a kötelező túlóra elrendelésébe? Megtagadhatja a munkavállaló a túlórázást vagy minden esetben köteles eleget tenni a munkáltató ilyen irányú utasításának? A kérdésekre dr. Kocsis Gergely ügyvéd válaszol.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS