Marosvölgyi Péter: Tudom, mit akarok holnap – a jövő hetem viszont nem ennyire fix

Szerdahelyi Csaba  |  2019. 10. 11., 10:15

Próbálok minden üzleti kapcsolat elején többet adni, mint amennyit kapok – mondta az Üzletemnek Marosvölgyi Péter, az Aegon Magyarország online értékesítési igazgatója.

Marosvölgyi Pétert idióta meetingekkel ki lehet kergetni a világból. Pusztán azért, mert szeret értelmes dolgokon agyalni. Az Aegon percalapú, álló autó-mozgó autó üzemmódú smartcasco biztosítása szerintem mindenképp ebbe a körbe tartozik. Akik kevesebbet használják az autójukat, azoknak például ideális és olcsóbb ez a szisztéma. A végén még én is kipróbálom, ki tudja. Péter mégsem ezt nevezte meg karrierje eddigi csúcsának. Hogy akkor mit? Azonnal kiderül az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 114. interjújából.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Közel 5000 darab nyugdíjbiztosítást – adtunk el 100 százalék online három év leforgása alatt az aegon.hu weboldalon keresztül.

Milyen távra tervez?

– Mit akarok holnap, azt pontosan tudom. A jövő hetem már ennyire nem fix.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Alkotni valami igazán különlegeset, ami nemzetközi porondon is egyedülálló. Jelenleg ötletem sincs, mi lehetne ez…

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Haraszti Zsolt, Buczolich Judit, Vereczki András.

Szakterületén hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

– Ha karrier a kérdés, akkor idehaza. Ha a biztosítások online/mobile értékesítése, akkor mindenhol.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Bútorasztalos és ipari formatervező.

Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

– Alapvetően próbálok mindenkivel jó fej lenni és minden üzleti kapcsolat elején többet adni, mint amit kapok.

Mire sajnálja az idejét?

– Idióta meetingekre. Fogalmatlanoknak elmagyarázni alapvető összefüggéseket.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Család és Google adwords.

Mivel lehet felbosszantani?

– Meghívó meetingre. Még egy szuper adminisztrációs rendszer bevezetése.

Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

– Nagyon szívesen és tök ingyen segítenék a kormány megfelelő minisztériumának összeállítani egy valóban fogyasztóbarát jogszabályi környezetet, ami még jobban segítené az online kereskedelmet és egyéb szolgáltatásokat.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Családom. Balaton. Bor. Ha nagyon feszült vagyok, akkor a végével indítok.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 26., 09:26
Siker volt megnyerni az első nagy ügyfeleket, a nagyobb, hosszú távú tendereket, a hazai és külföldi díjakat. A legnagyobb siker mégis az, hogy a mindennapokban azzal foglalkozhatok, ami érdekel és amit szeretek – mondta az Üzletemnek Mezei Georgina, a Morselli Employer Branding Ügynökség társalapító ügyvezetője.
2023-09-26 18:26:00
„Növekszik a 30 év alattiak körében a házasságkötések száma és a gyermekesek aránya, viszont öregszik is a társadalom. Nőtt a foglalkoztatottság, a modern technológiák miatt átrendeződik a munkaerőpiac, fejlődik és egyben változik Magyarország.”

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS