Marosvölgyi Péter: Tudom, mit akarok holnap – a jövő hetem viszont nem ennyire fix

Szerdahelyi Csaba  |  2019. 10. 11., 10:15

Próbálok minden üzleti kapcsolat elején többet adni, mint amennyit kapok – mondta az Üzletemnek Marosvölgyi Péter, az Aegon Magyarország online értékesítési igazgatója.

Marosvölgyi Pétert idióta meetingekkel ki lehet kergetni a világból. Pusztán azért, mert szeret értelmes dolgokon agyalni. Az Aegon percalapú, álló autó-mozgó autó üzemmódú smartcasco biztosítása szerintem mindenképp ebbe a körbe tartozik. Akik kevesebbet használják az autójukat, azoknak például ideális és olcsóbb ez a szisztéma. A végén még én is kipróbálom, ki tudja. Péter mégsem ezt nevezte meg karrierje eddigi csúcsának. Hogy akkor mit? Azonnal kiderül az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 114. interjújából.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Közel 5000 darab nyugdíjbiztosítást – adtunk el 100 százalék online három év leforgása alatt az aegon.hu weboldalon keresztül.

Milyen távra tervez?

– Mit akarok holnap, azt pontosan tudom. A jövő hetem már ennyire nem fix.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Alkotni valami igazán különlegeset, ami nemzetközi porondon is egyedülálló. Jelenleg ötletem sincs, mi lehetne ez…

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Haraszti Zsolt, Buczolich Judit, Vereczki András.

Szakterületén hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

– Ha karrier a kérdés, akkor idehaza. Ha a biztosítások online/mobile értékesítése, akkor mindenhol.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Bútorasztalos és ipari formatervező.

Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

– Alapvetően próbálok mindenkivel jó fej lenni és minden üzleti kapcsolat elején többet adni, mint amit kapok.

Mire sajnálja az idejét?

– Idióta meetingekre. Fogalmatlanoknak elmagyarázni alapvető összefüggéseket.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Család és Google adwords.

Mivel lehet felbosszantani?

– Meghívó meetingre. Még egy szuper adminisztrációs rendszer bevezetése.

Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

– Nagyon szívesen és tök ingyen segítenék a kormány megfelelő minisztériumának összeállítani egy valóban fogyasztóbarát jogszabályi környezetet, ami még jobban segítené az online kereskedelmet és egyéb szolgáltatásokat.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Családom. Balaton. Bor. Ha nagyon feszült vagyok, akkor a végével indítok.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS