Jávor Zsófia: A következő másodpercet is hatékonyan, élvezetesen szeretném eltölteni

Szerdahelyi Csaba  |  2020. 10. 15., 09:15

Karrierem csúcsa, hogy még mindig pr-es vagyok, és hogy még mindig ezt akarom csinálni – mondta az Üzletemnek Jávor Zsófia, pr- és kommunikációs szakember, a Libri Magazin főszerkesztője.

Jávor Zsófia amióta dolgozik, kommunikációval foglalkozik. Reklámügynökségeknél kezdte, aztán az egyetem után, ahol kommunikáció, pr szakon végzett, lett teljesen világos a számára, hogy a pr az ő szakmája. Azóta is ezt csinálja – ügynökségeknél, szabadúszva, céges oldalakon. Lelkesíti, hogy nincs két ugyanolyan nap vagy ugyanolyan projekt, és minden feladat új kihívás. 2015 óta dolgozik a Libri-Bookline pr menedzsereként. Ahogy fogalmaz: „itt összeér minden, ami engem lelkesít, a művészet és az értékesítés. Olyan tárgyakat adunk el, amelyektől csak kapni lehet”. Büszke rá, hogy elláthatja a Libri irodalmi díjak szervezési és kommunikációs teendőit, és főszerkesztője lehet a Libri Magazinnak. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 220. interjúja!

Mit tart karrierje csúcsának?

– Azt, hogy még mindig pr-es vagyok, és hogy még mindig ezt akarom csinálni.

Milyen távra tervez?

– A következő másodpercig.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– A következő másodperc hatékony és élvezetes eltöltése.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Wermer Andrástól.

Mivel motiválja a kollégáit?

– A lelkesedésemmel.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Színész vagy rocksztár.

Hogyan éti üzleti kapcsolatait?

– Figyelek.

Mire sajnálja az idejét?

– A dokumentálásra.

Mivel lehet felbosszantani?

– Ha nagyon sokan akarnak egyszerre tőlem valamit és nem tudok minden igényt kielégíteni. Például ha egyszerre kell, hogy anya és mindenre elszánt pr-es legyek.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Fizikait. Vagy szellemit. Amivel valódi segítséget adhatok.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Semmire, ami jó.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Az olvasás.

(Fotó: Egyed Péter)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-24 17:57:13
A nagysebességű vasúti összeköttetések előkészítésének felgyorsításáról, összehangolásáról és az ukrán gabonaexport hathatósabb elősegítéséről állapodtak meg a visegrádi államok közlekedési miniszterhelyettesei, államtitkárai június 24-én, Budapesten.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.
Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS