Tanulásba és tanításba szívesen fektetnék – mondja Gulyás Eszter az Üzletemnek. A Magyar Kastélyszállodák Szövetségének elnöke nagyon nem szereti a parttalan vitákat és az erőfitogtatást.
Gulyás Eszter azt mondja, hogy teljesen elégedett a magyarországi szakmai karrierjével. Eszter a Magyar Kastélyszállodák Szövetségének elnöke, egyben a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálló „házigazdája”, vagyis mindent tud a szakmáról. Van egy nagy álma, de ez egyelőre hétpecsétes titok. Sok minden más viszont nem az. Olvassa el a 12 kérdés – 12 válasz újabb interjúját!
– Mit tart karrierje eddigi csúcsának?
– A Magyar Kastélyszállodák Szövetségének elnöki posztját.
– Milyen távra tervez?
– Mindig hosszútávra. Kizárólag!
– Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?
– Az első helyen egy igazi „álom” található, amely hamarosan valóra válik, de egyelőre nem szeretném elárulni.
– Kitől tanulta eddig a legtöbbet?
– Apukámtól. Szakmailag pedig Derry Mártától tanultam a legtöbbet – üzletet, életet, stílust.
– A szakmájában hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?
– Nem szoktam ezen a kérdésen töprengeni, nagyon elégedett vagyok az itthoni szakmai életutammal.
– Mibe fektetne? Gondolkodik új vállalkozáson?
– Tanulásba és tanításba fektetnék. Üzleti értelemben most nem gondolkozom új vállalkozás indításán.
– Mivel lehet Magyarországon „őrületbe kergetni” a vállalkozót?
– Ésszerűtlen alkuhelyzetekkel.
– Milyen módszerekkel fejleszti üzleti partneri kapcsolatait?
– Személyes találkozókkal.
– Mire sajnálja az idejét?
– Parttalan vitákra, erőfitogtatásra.
– Mire nem sajnálja a pénzt?
– Élményekre.
– Milyen célra, kiknek adakozna?
– Lehetőség nélküli gyerekek esélyeinek növelésére, életútjuk tudatos alakítására.
– Mivel töltődik fel? Mi tudja a legjobban kikapcsolni?
– Az utazás és a kirándulás.
Szerdahelyi Csaba
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.