Békési Brigitta: Egy jó ügy mögé mindig szívesen állok

Szerdahelyi Csaba  |  2019. 03. 18., 10:15

Akinek van víziója és küldetése, annak nem az idő a fő szempont – állítja Békési Brigitta. A Beautyrobic alapítója saját stúdiójában maga is rendszeresen tart edzéseket, azt tanítja a nőknek, hogyan legyenek egyre vonzóbbak, magabiztosabbak.

Békési Brigitta a népszerű edzésmódszer és brand, a Beautyrobic alapítója és tulajdonosa ma már nemzetközi szinten működő franchise rendszert is üzemeltet. Közgazdász végzettsége mellett, life coach, fitnesz coach, fitoterapeuta és fitneszedző is, aki saját stúdióban maga is tart órákat. A FIVOSZ Sport-és Életmód Bizottság elnökeként, az IWI nagyköveteként és a New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara magyarországi vezetőjeként segíti a fiatalokat abban, hogy egyre jobbá és többé váljanak mind szakmailag, mind emberileg. Most az ő gondolatait ismerhetik meg az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozat interjújában.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Nem tudnék egyet mondani, mert soha nem érzem azt, hogy megérkeztem, mindig a következő lépésen gondolkodom.

Milyen távra tervez?

– Csakis hosszútávra, mert igazán nagy változást soha nem lehet egyik napról a másikra véghezvinni. Akinek van víziója és küldetése, annak nem az idő a fő szempont.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Meghódítani a világot.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Több mentorom is van. Nem egy embertől tanulok mindent, hanem én rakom össze a számomra példaértékű emberek esszenciájából azt, amit magaménak érzek.

A szakmájában hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

– Nem helyrajzi kérdés, de természetesen a piac nagysága miatt, mindenképp több a fejlődési lehetőség, ha az egész világot vesszük alapul.

Mibe fektetne be? Gondolkodik új vállalkozáson?

– A küldetésemet támogató célt mindig szolgálom. A nemrég megjelent könyvem is ilyen projekt.

Mivel lehet Magyarországon „őrületbe kergetni” a vállalkozót?

– A túlzott adminisztrációval.

Milyen módszerekkel fejleszti üzleti partneri kapcsolatait?

– Olyan közösségekbe járok, ahol hasonlóan üzleti érdeklődésű vagy nálam okosabb emberek találhatóak, mert általuk tudok haladni és fejlődni.

Mire sajnálja az idejét?

– A negatív emberekre, mert feleslegesen lehúznak.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Önfejlesztésre és utazásra.

Milyen célra, kiknek adakozna?

– Nem tudnék egyet mondani, mert egy jó ügy mögé mindig szívesen állok.

Mivel töltődik fel? Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Az utazás, egy jó könyv és természetesen a Beautyrobic!

(Fotók: Beautyrobic)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 13., 08:19
Az MNV Zrt. az ingatlan értékesítéseket 2015. szeptemberétől a transzparenciát és a nyilvánosságot biztosító Elektronikus Aukciós Rendszeren (a továbbiakban: EAR) keresztül bonyolítja le. Az EAR az MNV Zrt. honlapján keresztül bárki számára elérhető, a felületen meghirdetett és licitálás alatt álló ingatlanokról az érdeklődők részletesen tájékozódhatnak részvételtől függetlenül.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-20 14:40:00
A tavaly év végi lassulás után az idei év gyorsabb ütemű emelkedést hozott a lakásbérleti piacon; 2023 februárjában az előző hónaphoz képest országosan 1,8, Budapesten 1,4 százalékkal nőttek a kínálati bérleti díjak.
2023-03-20 13:10:44
A kisvállalkozások többségének kihívást jelent az infláció, valamint az energiaárak és az alapanyagárak emelkedése, ami miatt sokan a saját áraikat is növelni kényszerülnek – derült ki a Magyar Bankholding több mint 700 kisvállalkozás megkérdezésével zajló reprezentatív kutatásából.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS