Békési Brigitta: Egy jó ügy mögé mindig szívesen állok

Szerdahelyi Csaba  |  2019. 03. 18., 10:15

Akinek van víziója és küldetése, annak nem az idő a fő szempont – állítja Békési Brigitta. A Beautyrobic alapítója saját stúdiójában maga is rendszeresen tart edzéseket, azt tanítja a nőknek, hogyan legyenek egyre vonzóbbak, magabiztosabbak.

Békési Brigitta a népszerű edzésmódszer és brand, a Beautyrobic alapítója és tulajdonosa ma már nemzetközi szinten működő franchise rendszert is üzemeltet. Közgazdász végzettsége mellett, life coach, fitnesz coach, fitoterapeuta és fitneszedző is, aki saját stúdióban maga is tart órákat. A FIVOSZ Sport-és Életmód Bizottság elnökeként, az IWI nagyköveteként és a New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara magyarországi vezetőjeként segíti a fiatalokat abban, hogy egyre jobbá és többé váljanak mind szakmailag, mind emberileg. Most az ő gondolatait ismerhetik meg az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozat interjújában.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Nem tudnék egyet mondani, mert soha nem érzem azt, hogy megérkeztem, mindig a következő lépésen gondolkodom.

Milyen távra tervez?

– Csakis hosszútávra, mert igazán nagy változást soha nem lehet egyik napról a másikra véghezvinni. Akinek van víziója és küldetése, annak nem az idő a fő szempont.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Meghódítani a világot.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Több mentorom is van. Nem egy embertől tanulok mindent, hanem én rakom össze a számomra példaértékű emberek esszenciájából azt, amit magaménak érzek.

A szakmájában hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

– Nem helyrajzi kérdés, de természetesen a piac nagysága miatt, mindenképp több a fejlődési lehetőség, ha az egész világot vesszük alapul.

Mibe fektetne be? Gondolkodik új vállalkozáson?

– A küldetésemet támogató célt mindig szolgálom. A nemrég megjelent könyvem is ilyen projekt.

Mivel lehet Magyarországon „őrületbe kergetni” a vállalkozót?

– A túlzott adminisztrációval.

Milyen módszerekkel fejleszti üzleti partneri kapcsolatait?

– Olyan közösségekbe járok, ahol hasonlóan üzleti érdeklődésű vagy nálam okosabb emberek találhatóak, mert általuk tudok haladni és fejlődni.

Mire sajnálja az idejét?

– A negatív emberekre, mert feleslegesen lehúznak.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Önfejlesztésre és utazásra.

Milyen célra, kiknek adakozna?

– Nem tudnék egyet mondani, mert egy jó ügy mögé mindig szívesen állok.

Mivel töltődik fel? Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Az utazás, egy jó könyv és természetesen a Beautyrobic!

(Fotók: Beautyrobic)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-06 19:22:00
Október 6-án lkezdődött a 19. Budapest Design Week. A központi kiállításnak, illetve számos programnak helyet adó Néprajzi Múzeum mellett Budapesten és több vidéki városban mintegy 150 program várja az érdeklődőket.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Világszerte egyre erőteljesebb trend az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának csökkentése, azaz az átállás – teljes egészében vagy részben – a növényi eredetű táplálkozásra.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS