Turbó fokozatra kapcsolja e-mobilitási üzletágát az Eurowag

2021. 02. 18., 10:45

Az EUROWAG, a kereskedelmi szállítmányozási piac egyik vezető szereplője bejelentette, hogy növekedési céllal részesedést vásárolt a hollandiai székhelyű Last Mile Solution e-mobilitási platformban, amely Európa leggyorsabban növekvő ilyen vállalkozása.

Az ügylet megszilárdítja a fenntartható közlekedés központi szerepét a cég stratégiájában. Ezen együttműködés révén a két társaság egyesült erővel nyújthat iparágvezető e-mobilitási szolgáltatásokat ügyfeleiknek szerte Európában.

„Célunk a közúti mobilitási iparág demokratizálása a technológiai forradalom révén. Az iparág, a társadalom és a környezet számára előnyös, fenntartható pénzügyi és technológiai megoldásokat hozunk létre. A Last Mile Solutionnel való partnerség hozzájárul az EUROWAG zöld célkitűzéseinek eléréséhez, és hangsúlyosabbá teszi az autóipar szerepét” – mondta Martin Vohánka, az EUROWAG vezérigazgatója.

A Last Mile Solutions a legteljesebb körű független EV töltési és intelligens energiagazdálkodási platformot kínálja az e-mobilitás terén aktív vállalkozások számára Európában. Ügyfélköre számára a Last Mile Solutions több mint 37 000 hálózatba kötött töltőpontot üzemeltet, portfóliójába pedig több mint 150 000 aktív töltőkártya tartozik, felhasználókkal több mint 22 országban.

Fejlett white label platformjával és iparágvezető szolgáltatásaival a Last Mile Solutions EV-töltési, autóipari, energiaipari és állami szektorbeli vállalatok számára teszi lehetővé, hogy ügyfeleiknek és az EV-k végfelhasználóinak olyan rendkívül megbízható EV töltéskezelő platformot tudjanak kínálni, amelynek középpontjában a kiváló végfelhasználói élmény áll.

„A mobilitási iparág egyik piacvezetőjeként hiszünk abban, hogy természetes kötelességünk példát mutatni a fenntarthatóság felé tett erőfeszítéseinkkel, valamint azzal, hogy az erőforrásainkat olyan projektekbe és kezdeményezésekbe fektetjük, amelyek elősegítik a tiszta mobilitást” – mondja Giles Shrimpton, az EUROWAG autóipari ügyvezető igazgatója.

A Last Mile Solutionsbe történő növekedési beruházás logikus következő lépés azt követően, hogy az Eurowag szolgáltatási stratégiájában áttért az integrált mobilitási megoldásokra, és elkötelezte magát a fenntartható és környezetbarát mobilitási megoldások létrehozása mellett.
„Az EUROWAG az elmúlt 2 évben számos terméket vezetett be elektromos járművek vezetői és kezelői számára, ezért aztán nagy lehetőségeket látunk a szinergiákra a Last Mile Solution portfóliójával. Úgy véljük, együtt számos terméket illetően tudunk ügyfeleinknek erősebb értékajánlatot tenni. Például: flottakezelő rendszerek, telematika, autóipari navigáció és adatelemzés” – magyarázza Petr Füzék, az EUROWAG e-mobilitási vezetője.

Eric van Voorden, a Last Mile Solutions társalapítója és vezérigazgatója hozzáfűzi: „Ezzel a beruházással olyan mélyreható együttműködést alapoztunk meg, amely egyedülálló az EV töltési szektorban. Az EUROWAG és a Last Mile Solutions közötti technikai és kereskedelmi szinergiák mellett szilárd személyes és vállalkozói összhang is jelen van a szervezet között. Ez a növekedési beruházás felgyorsítja összeurópai terjeszkedésünket, és elősegíti olyan új funkciók fejlesztését, amelyek optimalizálják az elektromos járművek vezetőinek ügyfélútját – mindeközben megőrizzük egyedi függetlenségünket céges ügyfeleinkkel szemben.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 26., 09:26
Siker volt megnyerni az első nagy ügyfeleket, a nagyobb, hosszú távú tendereket, a hazai és külföldi díjakat. A legnagyobb siker mégis az, hogy a mindennapokban azzal foglalkozhatok, ami érdekel és amit szeretek – mondta az Üzletemnek Mezei Georgina, a Morselli Employer Branding Ügynökség társalapító ügyvezetője.
2023-09-26 18:26:00
„Növekszik a 30 év alattiak körében a házasságkötések száma és a gyermekesek aránya, viszont öregszik is a társadalom. Nőtt a foglalkoztatottság, a modern technológiák miatt átrendeződik a munkaerőpiac, fejlődik és egyben változik Magyarország.”

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS