Több mint egymilliárd forintból újult meg két SPAR szupermarket

2020. 08. 27., 16:45

Áruházanként megközelítőleg félmilliárd forintot fordított a SPAR két üzletegysége teljes korszerűsítésre. A homlokzati megújításhoz komplex beltéri átalakítás társult, amely során mindkét áruházban egy új SPAR to Go is helyet kapott, valamint önkiszolgáló gyorskasszák segítik a bevásárlást.

„Célunk, hogy a vevőközönségünknek mindenhol modern és kényelmes vásárlási élményét kínáljuk. Ezért a települési – és a vonzáskörzetekben megmutatkozó – vásárlóerő-növekedésre figyelve és a folyamatosan változó vásárlói elvárásokat szem előtt tartva formáljuk a korszerűsített üzleteink profilját, megjelenését és termékpalettáját. Így tettünk az alsópáhoki és a Budapest, őrmezei szupermarket esetében is. Az összesen több mint 1 milliárd forintból modernizált egységekben bővebb és a speciális táplálkozási igényeket is kiszolgáló árukínálat kapott helyet. Emellett a SPAR enjoy konyhakész kényelmi termékei is elérhetővé váltak az üzletekben: a SPAR to Go pedig friss ételkínálattal várja a vásárlókat. Az önkiszolgáló kasszáknak köszönhetően pedig gyorsabb és kényelmesebb lesz a vásárlás” – mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A Balaton közelében fekvő Zala megyei üdülőfalu, Alsópáhok lakói és a településen pihenő vendégek 2020. augusztus 27-től kereshetik fel újra a Hévízi utca 18. szám alatti SPAR szupermarket áruházat. A több mint 452 millió forintos beruházásnak köszönhetően a bejárati portál és így a homlokzat, valamint az átjárhatóbbá tett belső tér is teljesen megújult. Az üzlet vásárlóterét a SPAR legújabb koncepciója szerint alakították ki, a vevőket például szellősebb, ugyanakkor praktikusabb pékáru részleg várja. A teljesen újjátervezett csemegepulthoz a kényelmesebb vásárlást elősegítő, az alacsony bútorokkal berendezett zöldség-gyümölcs- és pékáru-részlegen át lehet eljutni. Az üzletbe új grillpultot, látványpékséget és a vásárlást gyorsító önkiszolgáló pénztárakat is telepítettek. Az alsópáhoki áruház újdonságai közé tartozik, hogy a SPAR enjoy. kényelmi termékeket kínáló hűtőpultot telepítettek, valamint a pultsoron egy SPAR to Go-nak is helyet biztosítottak. A modernizált szupermarketben 24 munkatárs segíti a vevőket. Az átfogó üzlet-korszerűsítés során a környezetbarát szempontokra is ügyeltek, LED-lámpák és modern hűtők biztosítják az alacsony energiafelhasználást.

Az őrmezei lakóövezet SPAR szupermarkete közel 562 millió forintból újult meg. A Budapest XI. kerület, Balatoni úton található, teljesen korszerűsített szupermarketet augusztus 27-én bocsátották a vásárlóközönség rendelkezésére. Az áruház fő homlokzata megszépült, a komfortos vásárlói élményről pedig olyan átalakítások gondoskodtak, mint az alacsony bútorzatú, megújult külsejű csemegepult és pékáru-osztály, a modernizált koncepciójú látványpékség és az új hűtőbútorok. Az üzlet kiszolgáló pultsorában egy SPAR to Go is helyet kapott. Mint minden üzlet-felújításkor, itt is energia- és környezetbarát hűtési, világítási technológiákat építettek be. Az önkiszolgáló kasszákkal is ellátott őrmezői szupermarketben 26 munkatárs biztosítja a vásárlók minőségi kiszolgálását – olvasható a társaság közleményében.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS