Több mint egymilliárd forintból újult meg két SPAR szupermarket

2020. 08. 27., 16:45

Áruházanként megközelítőleg félmilliárd forintot fordított a SPAR két üzletegysége teljes korszerűsítésre. A homlokzati megújításhoz komplex beltéri átalakítás társult, amely során mindkét áruházban egy új SPAR to Go is helyet kapott, valamint önkiszolgáló gyorskasszák segítik a bevásárlást.

„Célunk, hogy a vevőközönségünknek mindenhol modern és kényelmes vásárlási élményét kínáljuk. Ezért a települési – és a vonzáskörzetekben megmutatkozó – vásárlóerő-növekedésre figyelve és a folyamatosan változó vásárlói elvárásokat szem előtt tartva formáljuk a korszerűsített üzleteink profilját, megjelenését és termékpalettáját. Így tettünk az alsópáhoki és a Budapest, őrmezei szupermarket esetében is. Az összesen több mint 1 milliárd forintból modernizált egységekben bővebb és a speciális táplálkozási igényeket is kiszolgáló árukínálat kapott helyet. Emellett a SPAR enjoy konyhakész kényelmi termékei is elérhetővé váltak az üzletekben: a SPAR to Go pedig friss ételkínálattal várja a vásárlókat. Az önkiszolgáló kasszáknak köszönhetően pedig gyorsabb és kényelmesebb lesz a vásárlás” – mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A Balaton közelében fekvő Zala megyei üdülőfalu, Alsópáhok lakói és a településen pihenő vendégek 2020. augusztus 27-től kereshetik fel újra a Hévízi utca 18. szám alatti SPAR szupermarket áruházat. A több mint 452 millió forintos beruházásnak köszönhetően a bejárati portál és így a homlokzat, valamint az átjárhatóbbá tett belső tér is teljesen megújult. Az üzlet vásárlóterét a SPAR legújabb koncepciója szerint alakították ki, a vevőket például szellősebb, ugyanakkor praktikusabb pékáru részleg várja. A teljesen újjátervezett csemegepulthoz a kényelmesebb vásárlást elősegítő, az alacsony bútorokkal berendezett zöldség-gyümölcs- és pékáru-részlegen át lehet eljutni. Az üzletbe új grillpultot, látványpékséget és a vásárlást gyorsító önkiszolgáló pénztárakat is telepítettek. Az alsópáhoki áruház újdonságai közé tartozik, hogy a SPAR enjoy. kényelmi termékeket kínáló hűtőpultot telepítettek, valamint a pultsoron egy SPAR to Go-nak is helyet biztosítottak. A modernizált szupermarketben 24 munkatárs segíti a vevőket. Az átfogó üzlet-korszerűsítés során a környezetbarát szempontokra is ügyeltek, LED-lámpák és modern hűtők biztosítják az alacsony energiafelhasználást.

Az őrmezei lakóövezet SPAR szupermarkete közel 562 millió forintból újult meg. A Budapest XI. kerület, Balatoni úton található, teljesen korszerűsített szupermarketet augusztus 27-én bocsátották a vásárlóközönség rendelkezésére. Az áruház fő homlokzata megszépült, a komfortos vásárlói élményről pedig olyan átalakítások gondoskodtak, mint az alacsony bútorzatú, megújult külsejű csemegepult és pékáru-osztály, a modernizált koncepciójú látványpékség és az új hűtőbútorok. Az üzlet kiszolgáló pultsorában egy SPAR to Go is helyet kapott. Mint minden üzlet-felújításkor, itt is energia- és környezetbarát hűtési, világítási technológiákat építettek be. Az önkiszolgáló kasszákkal is ellátott őrmezői szupermarketben 26 munkatárs biztosítja a vásárlók minőségi kiszolgálását – olvasható a társaság közleményében.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS