Stratégiai üzletfejlesztési üzletágat indít a BDO Magyarország

2020. 04. 22., 13:00

Stratégiai üzletfejlesztési szolgáltatással bővül a BDO Magyarország tevékenységi köre, a cégcsoport így a korábbinál is szélesebb szolgáltatási palettával képes támogatni ügyfeleit. Az elsősorban a vállalatok növekedési céljainak megvalósítását támogató új üzletág két ügyvezető, Jánny Marianna és Kiss Zsuzsanna irányításával kezdi meg működését.

A BDO Stratégiai Üzletfejlesztési üzletága elsősorban azoknak a vállalati ügyfeleknek kínálja szolgáltatásait, akik megoldást keresnek a stratégiájuk megvalósításában történő elakadásokra, a szervezetben lévő lehetőségeik feltárására, a folyamataik optimalizálására, illetve szoftverbevezetéshez kapcsolódó változások kezelésére.

Jánny Marianna eddigi pályafutása során tizenhárom éven keresztül szerzett tapasztalatot vállalatok folyamatainak optimalizálásában, pénzügyi, számviteli és riporting rendszerek kialakításában és fejlesztésében. A BDO-hoz történő csatlakozását megelőzően tanácsadóként tervezte és vezette több cég üzlet- és szervezetfejlesztési projektjeit.

Korábban a Libri kiadói csoport gazdasági vezetőjeként a hat könyvkiadóvállalatából létrejött csoport folyamatait optimalizálta, miközben kialakította és működtette a vállalat pénzügyi, számviteli és riporting rendszereit. Ezt megelőzően a Sanoma Learning cégcsoport öt országra kiterjedő működőtőke-optimalizálási projektjét vezette.

Kiss Zsuzsanna közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik vállalatok folyamatainak optimalizálásában, pénzügyi, kontrolling és riporting rendszerek kialakításában. Az elmúlt 3 évben tanácsadóként elsősorban a KKV szektorban működő vállalatok fejlődését támogatta, részt vett stratégiájuk kialakításában és megvalósításában. Tevékenysége során többek között autóipari, élelmiszeripari, gépgyártó, és az elektronikai iparban működő vállalatok folyamat- és gazdálkodásfejlesztési projektjeiben, kontrolling és belső audit rendszereinek kialakításában is szerepet vállalt. Emellett számos cég vállalatirányítási rendszerének bevezetésének volt megtervezője, illetve résztvevője.

„A stratégiai üzletfejlesztési üzletág indulásával újabb fontos mérföldkőhöz értünk annak a törekvésünknek a megvalósításában, hogy ügyfeleinknek a lehető legszélesebb körű szakmai támogatást tudjunk nyújtani – mondta Gerendy Zoltán, a BDO Magyarország vezető és adótanácsadó partnere. – Mindkét új vezetőnk komoly tanácsadói múlttal a háta mögött csatlakozott a csapatunkhoz, emellett Jánny Marianna immár másfél éve dolgozik a BDO belső optimalizációs projektjein, részt vett a   BDO csoport magyarországi növekedési és digitális fejlesztési stratégiájának kidolgozásában, így az új szolgáltatás hatékonyságáról meggyőző közvetlen referenciákat is szerezhettünk.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-02 17:18:00
Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.
2023-02-02 14:18:20
A már jól ismert folyamatok és a legújabb innovációk együttesen alakítják át a bankok működését. Az Accenture globális kutatása 10 trendet tart a legfontosabbnak 2023-ra a bankszektorban.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.