Rágógumit is kínál majd az új budapesti taxi sofőrje

2018. 12. 18., 09:00

Új taxi társaság gördül a budapesti piacra. Az ügyfelek igényeihez igazítva tervezték meg a cég működését – mondta Varsádi Viktor, a Taxim marketingfőnöke.

A Taxim minden autójában lesz rágógumi és zsebkendő az ügyfelek számára. Olyan újdonságokat is bevezettek, mint az árgarancia szolgáltatás – írja a turizmus.com.

A Taxim prémium minőségű szolgáltatást célzott meg, úgy ítélték meg, hogy ez még piaci rés a fővárosban. A döntés előkészítéséhez piackutatást végeztek az utasok körében.

A cégnek már látható a honlapja, azonban azon információk és szolgáltatások egyelőre nem érhetők el.

Taxim-autót applikáción vagy telefonon keresztül lehet rendelni. Ha applikáción keresztül rendel az utas autót, a cég vállalja, hogy az előre kalkulált viteldíjtól csak nagyon indokolt esetben tér el. A sofőrök egyenruhát kapnak, kezdetben 50 autóval szolgálják ki az utasokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS