Rágógumit is kínál majd az új budapesti taxi sofőrje

2018. 12. 18., 09:00

Új taxi társaság gördül a budapesti piacra. Az ügyfelek igényeihez igazítva tervezték meg a cég működését – mondta Varsádi Viktor, a Taxim marketingfőnöke.

A Taxim minden autójában lesz rágógumi és zsebkendő az ügyfelek számára. Olyan újdonságokat is bevezettek, mint az árgarancia szolgáltatás – írja a turizmus.com.

A Taxim prémium minőségű szolgáltatást célzott meg, úgy ítélték meg, hogy ez még piaci rés a fővárosban. A döntés előkészítéséhez piackutatást végeztek az utasok körében.

A cégnek már látható a honlapja, azonban azon információk és szolgáltatások egyelőre nem érhetők el.

Taxim-autót applikáción vagy telefonon keresztül lehet rendelni. Ha applikáción keresztül rendel az utas autót, a cég vállalja, hogy az előre kalkulált viteldíjtól csak nagyon indokolt esetben tér el. A sofőrök egyenruhát kapnak, kezdetben 50 autóval szolgálják ki az utasokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS