Online innováció a Magyar Autókereskedőháznál

2021. 09. 23., 13:00

Magyarország egyik legmeghatározóbb használtautó-importőre, a Magyar Autókereskedőház Zrt. (MAH) Európa legnagyobb használt autó keresőoldalának, a mobiIe.de partnereként új magyar nyelvű keresőfelülettel, illetve rengeteg innovatív megoldással és szolgáltatással fejlesztette oldalát.

A magyar import autópiac meghatározó szereplője, a MAH Zrt. elsősorban prémium és luxus kategóriás járművek importjával foglalkozik egyedi megbízások alapján. Több új szolgáltatással és megoldással a magyar mobile.de oldala elsőként jelentkezik a magyar használtautó-piacon.

„Ügyfeleink nem kötnek kompromisszumot a minőség a terén. Ezért törekszünk mi is arra, hogy szolgáltatásaink – így a weboldalunk és keresőfelületünk is – a lehető legmagasabb színvonalat képviselje” – fogalmazta meg a cég közleményében Borka J. Balázs, a MAH Zrt. vezérigazgatója a fejlesztés kiindulópontját.

Új oldal, új lehetőségek, új kedvezmények

A megújult magyar nyelvű kereső a német használtautó-piac prémium szegmensre szűkített kínálatát minden korábbinál részletesebb adatokkal és információkkal teszi elérhetővé az érdeklődők számára.  A kiterjesztett keresési és szűrési lehetőségeknek köszönhetően immáron tökéletesen körülírható a keresett jármű. Az autók adatlapja informatívabb lett és kiegészült részletes műszaki adatokkal a MAH Zrt. saját adatbázisából, így a mobiIe.de-hez képest többletszolgáltatást nyújt ez a funkció. 

A regisztrált felhasználók az azonnali árkedvezményen túl a keresési szempontokat és többször futtatott kereséseket most már elmenthetik, így nem kell mindig elölről kezdeni a böngészést. A kiválasztott járművek parkolóba is tehetőek, ahol az árfigyelő funkció értesít az árváltozásokról – például ha csökkent egy jármű ára. Sőt, a gépjárművek össze is hasonlíthatóak minden lehetséges paraméter alapján. Ráadásul regisztrációval a kiválasztott jármű házhoz szállítása is díjmentes.

Az oldal, minden autózáshoz kapcsolódó kalkulátort (regisztrációs adó, teljesítmény adó) biztosít a felhasználói részére. A megjelenített árak továbbra is minden adót és költséget tartalmaznak, nincsenek rejtett tételek, azok már magyarországi forgalomba helyezéssel együtt értendők.

Szolgáltatások újratöltve

Klasszikus kényelmi szolgáltatásként a használt járművek beszámítása továbbra is lehetséges, hasonlóképpen a teljes körű szolgáltatás része a különböző biztosítások közvetítése, kiegészítő garancia kötésének lehetősége, illetve az állami támogatások (nagycsaládos- és elektromos autó támogatás) igénybevételének biztosítása.
A MAH Zrt. által importált járműveket minden esetben prémium minőségű zárt trélerek segítségével szállítják külföldön és belföldön is, így kizárható minden sérülés és szennyeződés kockázata.

Közhasznú támogatás

Minden, a MAH Zrt-től vásárolt jármű után fix összegű támogatást utal a vevő által választott közhasznú alapítványt számlájára a MAH Zrt. A vállalat célja ezzel nem pusztán a társadalmi felelősségvállalás, hanem részben ügyfelei számára a civil szervezetek és alapítványok előtérbe helyezése azáltal, hogy meg kell keresniük azt a szervezetet, akik támogatnának. 
 
„A kiemelkedő ügyfélélményen kívül fontos a folyamatos innováció, hogy továbbra is egyértelmű legyen, miért a MAH Zrt. adja a legtöbbet azoknak, akik külföldről szeretnének prémium járművet importálni. Emellett azonban azt is fontosnak tartjuk, hogy a szélesebb értelembe vett környezetünknek is adjunk és fejlesszük azt. Többet adunk – de kevesebbért” – mondta Borka J. Balázs.

A MAH Zrt.-ről

A Magyar Autókereskedőház Zrt. 2015-ös alapítása óta a hazai prémium használtautó-import piac meghatározó szereplője. 
Az ügyfélelégedettségnek köszönhetően az értékesítési volumen dinamikusan növekszik évről-évre, a 2020-as árbevétel 1,8 milliárd forint volt. A MAH Zrt. a folyamatok átláthatósága érdekében ISO 9001-es minőségirányítási rendszert használ.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.
2024. 03. 04., 13:25
epizód: 2024 / 5   |   hossz: 25:08
A home office elterjedésével és a munkához való viszonyunk változásával átalakult a hozzáállásunk az öltözködéshez, pedig a „business look” törvényei állandók, ahogy a kapcsolatépítésben betöltött szerepe is. Frank Patrícia stylist, stílus- és színtanácsadó szerint bár a formális öltözködés megőrizte a jelentőségét jó néhány – például pénzügyi és jogi – területen, a kreatívabb üzletágakban mostanra inkább egyfajta laza elegancia érvényesül. Ebben az esetben sem mindegy viszont, hogy milyen hatást váltunk ki a potenciális partnerünkből vagy munkáltatónkból a kritikusan fontos első hét másodpercben. Nagy üzletek és karrierek torpanhatnak meg, egyébként jól betartható, csak éppen nem túl közismert megjelenési szabályok figyelmen kívül hagyása miatt. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát – Frank Patrícia itt segít!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS