Online innováció a Magyar Autókereskedőháznál

2021. 09. 23., 13:00

Magyarország egyik legmeghatározóbb használtautó-importőre, a Magyar Autókereskedőház Zrt. (MAH) Európa legnagyobb használt autó keresőoldalának, a mobiIe.de partnereként új magyar nyelvű keresőfelülettel, illetve rengeteg innovatív megoldással és szolgáltatással fejlesztette oldalát.

A magyar import autópiac meghatározó szereplője, a MAH Zrt. elsősorban prémium és luxus kategóriás járművek importjával foglalkozik egyedi megbízások alapján. Több új szolgáltatással és megoldással a magyar mobile.de oldala elsőként jelentkezik a magyar használtautó-piacon.

„Ügyfeleink nem kötnek kompromisszumot a minőség a terén. Ezért törekszünk mi is arra, hogy szolgáltatásaink – így a weboldalunk és keresőfelületünk is – a lehető legmagasabb színvonalat képviselje” – fogalmazta meg a cég közleményében Borka J. Balázs, a MAH Zrt. vezérigazgatója a fejlesztés kiindulópontját.

Új oldal, új lehetőségek, új kedvezmények

A megújult magyar nyelvű kereső a német használtautó-piac prémium szegmensre szűkített kínálatát minden korábbinál részletesebb adatokkal és információkkal teszi elérhetővé az érdeklődők számára.  A kiterjesztett keresési és szűrési lehetőségeknek köszönhetően immáron tökéletesen körülírható a keresett jármű. Az autók adatlapja informatívabb lett és kiegészült részletes műszaki adatokkal a MAH Zrt. saját adatbázisából, így a mobiIe.de-hez képest többletszolgáltatást nyújt ez a funkció. 

A regisztrált felhasználók az azonnali árkedvezményen túl a keresési szempontokat és többször futtatott kereséseket most már elmenthetik, így nem kell mindig elölről kezdeni a böngészést. A kiválasztott járművek parkolóba is tehetőek, ahol az árfigyelő funkció értesít az árváltozásokról – például ha csökkent egy jármű ára. Sőt, a gépjárművek össze is hasonlíthatóak minden lehetséges paraméter alapján. Ráadásul regisztrációval a kiválasztott jármű házhoz szállítása is díjmentes.

Az oldal, minden autózáshoz kapcsolódó kalkulátort (regisztrációs adó, teljesítmény adó) biztosít a felhasználói részére. A megjelenített árak továbbra is minden adót és költséget tartalmaznak, nincsenek rejtett tételek, azok már magyarországi forgalomba helyezéssel együtt értendők.

Szolgáltatások újratöltve

Klasszikus kényelmi szolgáltatásként a használt járművek beszámítása továbbra is lehetséges, hasonlóképpen a teljes körű szolgáltatás része a különböző biztosítások közvetítése, kiegészítő garancia kötésének lehetősége, illetve az állami támogatások (nagycsaládos- és elektromos autó támogatás) igénybevételének biztosítása.
A MAH Zrt. által importált járműveket minden esetben prémium minőségű zárt trélerek segítségével szállítják külföldön és belföldön is, így kizárható minden sérülés és szennyeződés kockázata.

Közhasznú támogatás

Minden, a MAH Zrt-től vásárolt jármű után fix összegű támogatást utal a vevő által választott közhasznú alapítványt számlájára a MAH Zrt. A vállalat célja ezzel nem pusztán a társadalmi felelősségvállalás, hanem részben ügyfelei számára a civil szervezetek és alapítványok előtérbe helyezése azáltal, hogy meg kell keresniük azt a szervezetet, akik támogatnának. 
 
„A kiemelkedő ügyfélélményen kívül fontos a folyamatos innováció, hogy továbbra is egyértelmű legyen, miért a MAH Zrt. adja a legtöbbet azoknak, akik külföldről szeretnének prémium járművet importálni. Emellett azonban azt is fontosnak tartjuk, hogy a szélesebb értelembe vett környezetünknek is adjunk és fejlesszük azt. Többet adunk – de kevesebbért” – mondta Borka J. Balázs.

A MAH Zrt.-ről

A Magyar Autókereskedőház Zrt. 2015-ös alapítása óta a hazai prémium használtautó-import piac meghatározó szereplője. 
Az ügyfélelégedettségnek köszönhetően az értékesítési volumen dinamikusan növekszik évről-évre, a 2020-as árbevétel 1,8 milliárd forint volt. A MAH Zrt. a folyamatok átláthatósága érdekében ISO 9001-es minőségirányítási rendszert használ.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS