Meglepetésebéddel köszönt be Miskolcon a Wolt

2021. 02. 20., 15:45

Már Miskolcon is elérhető a Wolt ételszállító szolgáltatása. Az indulás alkalmából a futárcég meglepte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház oltópontján dolgozókat. A cég idén országszerte folyamatosan bővíti kiszállítási területét.

A koronavírus-járvány miatti korlátozások miatt az éttermek számára az egyetlen túlélési lehetőség az ételkiszállítás. Ebben jelent hatalmas segítséget immár Miskolcon is a Wolt ételszállító cég, amelynek letölthető applikációján keresztül már az induláskor 30 helyi étterem kínálata elérhető.

A járvány miatt a házhozszállítást végző futárok kiemelt figyelmet fordítanak az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásainak maximális betartására: rendszeresen fertőtlenítik a kezüket és a kiszállításhoz használt eszközöket is. Külön felkészítették őket a speciális kézbesítésre éppúgy, mint a hasonló helyzetekben elvárt higiénés óvintézkedések kötelező és rendszeres megtételére.

Hogy mekkora igény van országszerte az ételkiszállításra a jelenlegi helyzetben, azt mi sem mutatja jobban, hogy az elmúlt évben országosan megduplázódott a cég futárpartnereinek száma, az alkalmazásban elérhető éttermek száma pedig közel kétezer.

Tavaly ősszel, a második hullám kezdetén a Wolt bevezette az éttermek számára adható támogatás lehetőségét, amellyel a fogyasztó a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott éttermeket az applikáción keresztül támogathatja.

A miskolci nyitás alkalmából a futárcég azzal tette emlékezetessé az érkezését, hogy a megyei központi kórház oltópontján dolgozókat meglepték egy ebéddel. A munkatársak nevében a több tucat pizzát dr. Nagy Gábor orvosigazgató vette át.

„Fontosnak tartjuk azoknak a munkáját elismerni és megköszönni, akik a legtöbbet teszik a vírus elleni védekezésben. A járvány mostani időszakában az oltópontokon dolgozókon van a legnagyobb nyomás, ezért a kórház vezetésével egyetértésben az itt dolgozókat leptük meg abból az alkalomból, hogy a Wolt megérkezett Miskolcra” – mondta Juhász Alexandra, a Wolt marketing vezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-12 21:10:35
Csak a személyre szabott és élményalapú munkahelyek képesek hosszú távon megtartani az értékes munkaerőt – hangzott el a FIVOSZ hétfői HR-konferenciáján, ahol panelbeszélgetésen keresték a választ arra, hogy milyen az ideális munkahely 2024-ben.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS