Már Miskolcon is elérhető a Wolt ételszállító szolgáltatása. Az indulás alkalmából a futárcég meglepte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház oltópontján dolgozókat. A cég idén országszerte folyamatosan bővíti kiszállítási területét.
A koronavírus-járvány miatti korlátozások miatt az éttermek számára az egyetlen túlélési lehetőség az ételkiszállítás. Ebben jelent hatalmas segítséget immár Miskolcon is a Wolt ételszállító cég, amelynek letölthető applikációján keresztül már az induláskor 30 helyi étterem kínálata elérhető.
A járvány miatt a házhozszállítást végző futárok kiemelt figyelmet fordítanak az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásainak maximális betartására: rendszeresen fertőtlenítik a kezüket és a kiszállításhoz használt eszközöket is. Külön felkészítették őket a speciális kézbesítésre éppúgy, mint a hasonló helyzetekben elvárt higiénés óvintézkedések kötelező és rendszeres megtételére.
Hogy mekkora igény van országszerte az ételkiszállításra a jelenlegi helyzetben, azt mi sem mutatja jobban, hogy az elmúlt évben országosan megduplázódott a cég futárpartnereinek száma, az alkalmazásban elérhető éttermek száma pedig közel kétezer.
Tavaly ősszel, a második hullám kezdetén a Wolt bevezette az éttermek számára adható támogatás lehetőségét, amellyel a fogyasztó a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott éttermeket az applikáción keresztül támogathatja.
A miskolci nyitás alkalmából a futárcég azzal tette emlékezetessé az érkezését, hogy a megyei központi kórház oltópontján dolgozókat meglepték egy ebéddel. A munkatársak nevében a több tucat pizzát dr. Nagy Gábor orvosigazgató vette át.
„Fontosnak tartjuk azoknak a munkáját elismerni és megköszönni, akik a legtöbbet teszik a vírus elleni védekezésben. A járvány mostani időszakában az oltópontokon dolgozókon van a legnagyobb nyomás, ezért a kórház vezetésével egyetértésben az itt dolgozókat leptük meg abból az alkalomból, hogy a Wolt megérkezett Miskolcra” – mondta Juhász Alexandra, a Wolt marketing vezetője.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.