Így épült az út a kiskunhalasi konténerkórháznál

2020. 04. 07., 14:30

Mobil konténerkórház épül a kiskunhalasi Büntetésvégrehajtó Intézet elkülönített területén. Építőipari cégek fogtak össze a projekt sikeres megvalósításáért.

A kivitelező Stravia Kft. felhívására a Colas Út Zrt. mellett a Gánt Kő Kft., a Bácska-Logistik Kft., a Tro-Passage Kft., valamint az RBM Kft. is áron alul, vagy díjmentesen járult hozzá a projekt megvalósulásához – írja a Magyar Építők.

Mivel a járványkórház üzemeléséhez nélkülözhetetlen a megfelelő infrastruktúráknak a biztosítása, a kiskunhalasi telephellyel rendelkező Stravia Kft. is felkérést kapott a konténerkórház területén végzendő útépítési munkálatok kivitelezésére.

A cég felkérte partnercégeit, valamint a beszállítóit, hogy támogassák az elképzelést és kapacitásaikat átszervezve, illetve minimális költséget elszámolva segítsék az útépítést.

A Stravia Kft. kivitelezéséhez a Colas Út Zrt. önköltségi ár alatt biztosította az aszfaltot, a Gánt Kő Kft. pedig az útalap és -padka építéséhez szükséges kőanyagot díjmentesen ajánlotta fel. A Bácska-Logistik Kft. ingyen vállalta az útalap zúzottkőigényének leszállítását, a Tro-Passage Kft. pedig, az RBM Kft. ingyenes gépbérleti támogatását is igénybe véve, 2 millió forint kedvezményt adott az aszfaltozási munkák árából.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-02 17:18:00
Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.
2023-02-02 14:18:20
A már jól ismert folyamatok és a legújabb innovációk együttesen alakítják át a bankok működését. Az Accenture globális kutatása 10 trendet tart a legfontosabbnak 2023-ra a bankszektorban.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.