Az Alfa Egészségközpont a Prima Medica EgészségKözpontok tagjaként működik tovább

Az Alfa Egészségközpont a Prima Medica EgészségKözpontok tagjaként működik tovább
2023. 04. 18., 20:52

A magánegészségügyi szolgáltatások piaca évről évre folyamatosan növekszik, a szektorban tovább fokozódott a verseny a képzett szakorvosokért. Egyre magasabb szintű ellátás érhető el a páciensek számára, többek között annak köszönhetően, hogy a szereplők a legmodernebb digitális megoldásokat integrálják folyamataikba. Ebbe a folyamatba illeszkedik, hogy az Alfa Egészségközpont a Prima Medica EgészségKözpontok tagjaként működik tovább.

2021-ben négy magánegészségügyi felvásárlás valósult meg, a jövőben pedig várhatóan további akvizíciókkal erősítik a nagyobb szereplők pozíciójukat. A 2023-as év az EgészségKözpontok további bővülésével indult, az Alfa Egészségközpont 2023. január 30-tól a Prima Medica EgészségKözpontok tagjaként folytatja működését.

A Prima Medica EgészségKözpontok Magyarország egyik legrégibb magánorvosi rendelő hálózata, amely 20 éves fennállása óta, több mint félmillió pácienst látott el. A csatlakozásnak köszönhetően a betegszám tovább emelkedik a jövőben, jelenleg 4 telephelyen, összesen 25 Egészségközpont tartozik a Prima Medica ernyőintézménye alá.

„Az együttműködés azért is hatalmas mérföldkő számunkra, mert számos kiváló orvos kapcsolódik be a Prima Medica EgészségKözpontok munkájába. Fennállásunk alatt összesen 130 orvos, dietetikus gyógytornász, pszichológus dolgozott nálunk” – emelte ki dr. Babai László orvos, igazgató, a Prima Medica EgészségKözpontok alapító tulajdonosa.

A Prima Medica kimagasló szakterületei – az urológia, gyermekgyógyászat, diabetológia – az Alfa EgészségKözpont kiemelt szolgáltatásainak köszönhetően új irányokkal bővülnek az infektológia és a pszichiátria területén.

„Már most megkezdtük a 2024-es Szakmai Napok szervezését, amelynek célja, hogy elősegítse a területek közötti együttműködést és tudásmegosztást, valamint előmozdítsák az egyes betegségcsoportok sikeres kezelését és megismertessék az adott területen megjelenő innovációkat” mondta Kriller Norbert, a Prima Medica EgészségKözpontok fejlesztési vezetője.

A Prima Medica EgészségKözpontok a Szakmai Napokat évek óta ingyenesen nyitja meg minden orvos előtt, így évente több száz orvos szakmai fejlődését támogatja. Az intézmény további tervei között szerepel a közel két évtizede megkezdett erős szakmai út folytatása, a kutatás-fejlesztés területének erősítése. Az élenjárást szolgálja a folyamatos technológiai megújulás a távdiagnosztika és a telemedicina terén.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-05-30 12:11:31
Újra az érdeklődés középpontjába kerültek az újbudai ingatlanok. A kerületi átlagos négyzetméterár mindössze 1 százalékot emelkedett tavalyhoz képest, az otthonteremtésre fordított összeg átlagosan 66,4 millió forint a Duna House 2023-as adatai alapján.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS