A Deloitte lett a világ első számú tanácsadó szolgáltatója

2022. 07. 21., 13:27

A Gartner 2022 júniusi Gartner Market Share Analysis: Consulting Services, Worldwide című jelentése alapján, idén is a Deloitte került az első helyre a bevételen alapuló rangsorban. A tanácsadó cég, amely nemrégiben a Gartner 2022-es szolgáltatói minősítése során a legmagasabb, „Strong vendor” minősítést is megkapta, az üzleti és technológiai tanácsadási szolgáltatások tekintetében is az első helyre került. A Deloitte ezzel már 11. alkalommal lett az első számú tanácsadó szolgáltató.

„Úgy gondoljuk, elsősorban annak köszönhető, hogy a Deloitte a legmagasabb szintre értékelt szolgáltató lett a tanácsadási bevételek alapján, hogy a szolgáltatásainkkal jelentős értéket teremtünk az ügyfeleink számára és kiemelkedő transzformációs hatást tudunk biztosítani. Továbbra is gyorsabban növekszünk, mint a tanácsadói piac átlagosan, aminek a kulcsa, hogy kombinálni tudjuk az iparági szakértelmünket, a szolgáltatásaink széles skáláját és szakértőink kreativitását” – mondta Sam Balaji, a Deloitte tanácsadási üzletágának globális vezetője.

„A globális eredményekkel összhangban Magyarországon is jelentősen nőtt a tanácsadási üzletágunk, ami elsősorban a technológiai tanácsadási terület bővülésének köszönhető. Az elmúlt egy évben közel 100 fővel bővült a csapatunk, amivel Magyarország és a régió egyik legnagyobb digitális ügynökségévé váltunk és ezzel az ügyfeleink legösszetettebb technológiai kihívásaira is tudunk megoldásokat nyújtani” – tette hozzá Komjáthy Csaba, a Deloitte Magyarország tanácsadási üzletágának vezető partnere.

A jelentés szerint a Deloitte piaci részesedése 12,4 százalék, amivel a legnagyobb 4,8 milliárd dolláros árbevételt érte el. A teljes tanácsadási piac 16,4 százalékos növekedést ért el, ezzel szemben a Deloitte kiemelkedő módon 19,9 százalékkal tudta növelni üzletága méretét.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-25 16:44:25
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS