650 milliárdos bevétellel számol idén a Szerencsejáték Zrt.

2021. 07. 08., 12:00

Az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. a koronavírus-járvány miatt felgyorsította a termékfejlesztéseit. Ennek első lépcsője az e-sport fogadás tavaly nyári bevezetése volt.

Új digitális termékkel, a virtuális fogadással, (V-sporttal) bővítette kínálatát a Szerencsejáték Zrt – írja a Computerworld. A június 3-án csendes próbaüzemmel elindult játék Czepek Gábor vezérigazgató szerint az első hónapban 1 milliárd forint árbevételt hozott, az esztendő végéig összesen 9 milliárdot várnak tőle.

Megújították a társaság online sportfogadási felületét, ezután bevezették az e-sorsjegyeket, majd egy hónapja elindították a virtuális fogadást. Az új sportfogadási termék jelenleg három sportágban, labdarúgásban, kosárlabdában és teniszben érhető el, online és a földi hálózatban egyaránt játszható.

Mivel a V-sportban egy szezon akár 1,5-2 óra alatt lezajlik, az outright fogadások is ennyi időre vonatkoznak. Minden mérkőzéséhez külön videós animáció érhető el, így a játékosok pár perces összefoglalóban megnézhetik az adott virtuális mérkőzés legfontosabb mozzanatait.

Czepek Gábor beszélt arról is, hogy a társaság 2020-ban 575,4 milliárd forintos rekord árbevételt és több mint 23,9 milliárd forint adózott eredményt ért el. Úgy tervezik, hogy az idei árbevétel a 650 milliárd forintot is eléri majd.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS