Csak a kilátás nem változott a Hilton Budapestnél

2018. 10. 29., 15:00

A Hilton Budapest nyerte el a 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját.

  • A London Design Award arany díjával jutalmazott belsőépítészeti megoldásokat, immáron másodszorra értékeli a Gastro&Hotel Design szakmai zsűrije.
  • Ahogy az idei pályázat címe – "Csak a kilátás nem változott!" is mutatja, a budavári szállodát teljeskörű felújították, amelynek kösz önhetően a pincétől a padlásig megújult. Az elmúlt négy év során a közösségi terek és a rendezvénytermek mellett, a szállodai szobák is újjászülettek.
  • A Hilton Budapest épületének legszebb fekvésű részén kilenc “KING DANUBE RIVER SUITE”, azaz dunai panorámás lakosztály kapott helyet. Az elsőtől az ötödik emeletig elhelyezkedő, teljes
  • egészében megújult 70 nm-es szobák nappalijából a Halászbástya, a Duna és Pest fantasztikus látképe tárul elénk.
  • A hálószobákból pedig, elhelyezkedéstől függően, a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk, vagy a karnyújtásnyira található, különleges építészeti remekművet, a Mátyás
  • templomot csodálhatjuk meg.
  • Ezt a szobatípust díjazták az idei év Gastro&Hotel design versenyében, ahol a budai hotel a kategória nyertese lett. A szálloda megújulását, a hamarosan nyíló új étterem fogja megkoronázni,
  • amellyel versenybe szállnak majd a jövő évi díjakért is.
  • A Danubius Hotels Group szállodái közül szintén díjjal gazdagodott a Radisson Blu Béke Hotel, a Zsolnay Kávéház „Az Év GastroDesign Kávézója” címet birtokolhatja, a szálloda 105 éves történelmét jelképező Haranghy kupola pedig az év hoteldesign kiegészítőjeként kapott döntős elismerést.
  • A Danubius Hotel Helia és a Yellow Bistro & Bar „Az év Gastrodesign bárja/pub-ja” kategória döntőjébe jutott, a szálloda megújult lobbyja „Az év HotelDesign lobbyja” kategória
  • legjobbjai közé került.

A Hilton Budapest nyerte el a 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját.

A London Design Award arany díjával jutalmazott belsőépítészeti megoldásokat, immáron másodszorra értékeli a Gastro&Hotel Design szakmai zsűrije.
Ahogy az idei pályázat címe – "Csak a kilátás nem változott!" is mutatja, a budavári szállodát teljeskörű felújították, amelynek kösz önhetően a pincétől a padlásig megújult. Az elmúlt négy év során a közösségi terek és a rendezvénytermek mellett, a szállodai szobák is újjászülettek.

A Hilton Budapest épületének legszebb fekvésű részén kilenc „KING DANUBE RIVER SUITE”, azaz dunai panorámás lakosztály kapott helyet. Az elsőtől az ötödik emeletig elhelyezkedő, teljes egészében megújult 70 nm-es szobák nappalijából a Halászbástya, a Duna és Pest fantasztikus látképe tárul elénk.

A hálószobákból pedig, elhelyezkedéstől függően, a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk, vagy a karnyújtásnyira található, különleges építészeti remekművet, a Mátyás templomot csodálhatjuk meg.

Ezt a szobatípust díjazták az idei év Gastro&Hotel design versenyében, ahol a budai hotel a kategória nyertese lett. A szálloda megújulását, a hamarosan nyíló új étterem fogja megkoronázni, amellyel versenybe szállnak majd a jövő évi díjakért is.

A Danubius Hotels Group szállodái közül szintén díjjal gazdagodott a Radisson Blu Béke Hotel, a Zsolnay Kávéház „Az Év GastroDesign Kávézója” címet birtokolhatja, a szálloda 105 éves történelmét jelképező Haranghy kupola pedig az év hoteldesign kiegészítőjeként kapott döntős elismerést.

A Danubius Hotel Helia és a Yellow Bistro & Bar „Az év Gastrodesign bárja/pub-ja” kategória döntőjébe jutott, a szálloda megújult lobbyja „Az év HotelDesign lobbyja” kategória legjobbjai közé került.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.
2024-05-22 10:50:14
Ahhoz, hogy a Föld még az unokáinknak is élhető maradjon, elengedhetetlen a biológiai sokszínűség, aminek ma, május 22-én van a világnapja: a biodiverzitást fenyegető veszélyeket nem vehetjük félvállról!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Ahhoz, hogy a Föld még az unokáinknak is élhető maradjon, elengedhetetlen a biológiai sokszínűség, aminek ma, május 22-én van a világnapja: a biodiverzitást fenyegető veszélyeket nem vehetjük félvállról!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS