Csak a kilátás nem változott a Hilton Budapestnél

2018. 10. 29., 15:00

A Hilton Budapest nyerte el a 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját.

  • A London Design Award arany díjával jutalmazott belsőépítészeti megoldásokat, immáron másodszorra értékeli a Gastro&Hotel Design szakmai zsűrije.
  • Ahogy az idei pályázat címe – "Csak a kilátás nem változott!" is mutatja, a budavári szállodát teljeskörű felújították, amelynek kösz önhetően a pincétől a padlásig megújult. Az elmúlt négy év során a közösségi terek és a rendezvénytermek mellett, a szállodai szobák is újjászülettek.
  • A Hilton Budapest épületének legszebb fekvésű részén kilenc “KING DANUBE RIVER SUITE”, azaz dunai panorámás lakosztály kapott helyet. Az elsőtől az ötödik emeletig elhelyezkedő, teljes
  • egészében megújult 70 nm-es szobák nappalijából a Halászbástya, a Duna és Pest fantasztikus látképe tárul elénk.
  • A hálószobákból pedig, elhelyezkedéstől függően, a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk, vagy a karnyújtásnyira található, különleges építészeti remekművet, a Mátyás
  • templomot csodálhatjuk meg.
  • Ezt a szobatípust díjazták az idei év Gastro&Hotel design versenyében, ahol a budai hotel a kategória nyertese lett. A szálloda megújulását, a hamarosan nyíló új étterem fogja megkoronázni,
  • amellyel versenybe szállnak majd a jövő évi díjakért is.
  • A Danubius Hotels Group szállodái közül szintén díjjal gazdagodott a Radisson Blu Béke Hotel, a Zsolnay Kávéház „Az Év GastroDesign Kávézója” címet birtokolhatja, a szálloda 105 éves történelmét jelképező Haranghy kupola pedig az év hoteldesign kiegészítőjeként kapott döntős elismerést.
  • A Danubius Hotel Helia és a Yellow Bistro & Bar „Az év Gastrodesign bárja/pub-ja” kategória döntőjébe jutott, a szálloda megújult lobbyja „Az év HotelDesign lobbyja” kategória
  • legjobbjai közé került.

A Hilton Budapest nyerte el a 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját.

A London Design Award arany díjával jutalmazott belsőépítészeti megoldásokat, immáron másodszorra értékeli a Gastro&Hotel Design szakmai zsűrije.
Ahogy az idei pályázat címe – "Csak a kilátás nem változott!" is mutatja, a budavári szállodát teljeskörű felújították, amelynek kösz önhetően a pincétől a padlásig megújult. Az elmúlt négy év során a közösségi terek és a rendezvénytermek mellett, a szállodai szobák is újjászülettek.

A Hilton Budapest épületének legszebb fekvésű részén kilenc „KING DANUBE RIVER SUITE”, azaz dunai panorámás lakosztály kapott helyet. Az elsőtől az ötödik emeletig elhelyezkedő, teljes egészében megújult 70 nm-es szobák nappalijából a Halászbástya, a Duna és Pest fantasztikus látképe tárul elénk.

A hálószobákból pedig, elhelyezkedéstől függően, a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk, vagy a karnyújtásnyira található, különleges építészeti remekművet, a Mátyás templomot csodálhatjuk meg.

Ezt a szobatípust díjazták az idei év Gastro&Hotel design versenyében, ahol a budai hotel a kategória nyertese lett. A szálloda megújulását, a hamarosan nyíló új étterem fogja megkoronázni, amellyel versenybe szállnak majd a jövő évi díjakért is.

A Danubius Hotels Group szállodái közül szintén díjjal gazdagodott a Radisson Blu Béke Hotel, a Zsolnay Kávéház „Az Év GastroDesign Kávézója” címet birtokolhatja, a szálloda 105 éves történelmét jelképező Haranghy kupola pedig az év hoteldesign kiegészítőjeként kapott döntős elismerést.

A Danubius Hotel Helia és a Yellow Bistro & Bar „Az év Gastrodesign bárja/pub-ja” kategória döntőjébe jutott, a szálloda megújult lobbyja „Az év HotelDesign lobbyja” kategória legjobbjai közé került.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-12-03 15:12:57
Míg egyes vállalkozások mobil weboldalakat és alkalmazásokat is alkalmaznak, más cégek a kettő közül csak az egyiket választják. Ez a választás függ a költségektől, a használhatóságtól, a szükséges funkcióktól és a kiszolgált célközönségtől is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS