Csak a kilátás nem változott a Hilton Budapestnél

2018. 10. 29., 15:00

A Hilton Budapest nyerte el a 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját.

  • A London Design Award arany díjával jutalmazott belsőépítészeti megoldásokat, immáron másodszorra értékeli a Gastro&Hotel Design szakmai zsűrije.
  • Ahogy az idei pályázat címe – "Csak a kilátás nem változott!" is mutatja, a budavári szállodát teljeskörű felújították, amelynek kösz önhetően a pincétől a padlásig megújult. Az elmúlt négy év során a közösségi terek és a rendezvénytermek mellett, a szállodai szobák is újjászülettek.
  • A Hilton Budapest épületének legszebb fekvésű részén kilenc “KING DANUBE RIVER SUITE”, azaz dunai panorámás lakosztály kapott helyet. Az elsőtől az ötödik emeletig elhelyezkedő, teljes
  • egészében megújult 70 nm-es szobák nappalijából a Halászbástya, a Duna és Pest fantasztikus látképe tárul elénk.
  • A hálószobákból pedig, elhelyezkedéstől függően, a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk, vagy a karnyújtásnyira található, különleges építészeti remekművet, a Mátyás
  • templomot csodálhatjuk meg.
  • Ezt a szobatípust díjazták az idei év Gastro&Hotel design versenyében, ahol a budai hotel a kategória nyertese lett. A szálloda megújulását, a hamarosan nyíló új étterem fogja megkoronázni,
  • amellyel versenybe szállnak majd a jövő évi díjakért is.
  • A Danubius Hotels Group szállodái közül szintén díjjal gazdagodott a Radisson Blu Béke Hotel, a Zsolnay Kávéház „Az Év GastroDesign Kávézója” címet birtokolhatja, a szálloda 105 éves történelmét jelképező Haranghy kupola pedig az év hoteldesign kiegészítőjeként kapott döntős elismerést.
  • A Danubius Hotel Helia és a Yellow Bistro & Bar „Az év Gastrodesign bárja/pub-ja” kategória döntőjébe jutott, a szálloda megújult lobbyja „Az év HotelDesign lobbyja” kategória
  • legjobbjai közé került.

A Hilton Budapest nyerte el a 2018-as Gastro&Hotel Design verseny lakosztály kategóriájának fődíját.

A London Design Award arany díjával jutalmazott belsőépítészeti megoldásokat, immáron másodszorra értékeli a Gastro&Hotel Design szakmai zsűrije.
Ahogy az idei pályázat címe – "Csak a kilátás nem változott!" is mutatja, a budavári szállodát teljeskörű felújították, amelynek kösz önhetően a pincétől a padlásig megújult. Az elmúlt négy év során a közösségi terek és a rendezvénytermek mellett, a szállodai szobák is újjászülettek.

A Hilton Budapest épületének legszebb fekvésű részén kilenc „KING DANUBE RIVER SUITE”, azaz dunai panorámás lakosztály kapott helyet. Az elsőtől az ötödik emeletig elhelyezkedő, teljes egészében megújult 70 nm-es szobák nappalijából a Halászbástya, a Duna és Pest fantasztikus látképe tárul elénk.

A hálószobákból pedig, elhelyezkedéstől függően, a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk, vagy a karnyújtásnyira található, különleges építészeti remekművet, a Mátyás templomot csodálhatjuk meg.

Ezt a szobatípust díjazták az idei év Gastro&Hotel design versenyében, ahol a budai hotel a kategória nyertese lett. A szálloda megújulását, a hamarosan nyíló új étterem fogja megkoronázni, amellyel versenybe szállnak majd a jövő évi díjakért is.

A Danubius Hotels Group szállodái közül szintén díjjal gazdagodott a Radisson Blu Béke Hotel, a Zsolnay Kávéház „Az Év GastroDesign Kávézója” címet birtokolhatja, a szálloda 105 éves történelmét jelképező Haranghy kupola pedig az év hoteldesign kiegészítőjeként kapott döntős elismerést.

A Danubius Hotel Helia és a Yellow Bistro & Bar „Az év Gastrodesign bárja/pub-ja” kategória döntőjébe jutott, a szálloda megújult lobbyja „Az év HotelDesign lobbyja” kategória legjobbjai közé került.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS