Két új partnerrel erősíti a tanácsadási szolgáltatását a Deloitte

2020. 04. 21., 18:15

Tovább bővíti a Kockázati és IFRS tanácsadási üzletágát a Deloitte: S. Nagy Krisztina és Ujvári Péter partnerként csatlakoznak a vállalathoz.

S. Nagy Krisztina a Deloitte londoni irodájából tért haza, ahol a UK Credit Risk Modelling csapatot vezette és szerzett átfogó nemzetközi tapasztalatot.

„A City-ben töltött évek során szerzett IRB és IFRS 9 tapasztalatokra építve segítem az ügyfeleinket, ebben a turbulens időszakban. Már most látható, hogy a járvány okozta gazdasági helyzetben a risk modelling, data, IT, reporting, policy és process területek kiemelten fontosak az ügyfelek számára, így ezekre fókuszálunk”mondta S. Nagy Krisztina.

Ujvári Péter korábban kereskedelmi és banki területen is tapasztalatot szerzett, az utóbbi években pedig IFRS szakértőként dolgozott Belgiumban.

„A járvány okozta helyzetből fakadóan rendhagyó a kezdés, de sikerrel vettük már az első időszak kihívásait is. A nemzetközi IFRS projektek vezetésében szerzett tapasztalatokra alapozva elsősorban a komplex IFRS standard bevezetések, IFRS pénzügyi reporting folyamatok és belső kontrollok kialakításához kapcsolódó szolgáltatások tartoznak majd hozzám”– mondta Ujvári Péter.

A két partner érkezésével mind az IFRS, mind a Risk & Regulatory terület jelentős fejlesztésen esik át a Deloitte-nál.

„Ez a bővülés nemcsak elősegíti a korábban meghatározott növekedési stratégia megvalósítását, hanem a mostani, világjárvány okozta helyzetben nemzetközi tapasztalaton alapuló hozzáadott értéket jelent az ügyfelek és a Deloitte számára is” – tette hozzá Fülöp András, a Deloitte elnök-vezérigazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-02 09:18:58
A januári csend után több nagybank is lépett, és elkezdte csökkenteni a kölcsönök kamatait. Volt olyan közülük, amelyik ezt a lakáshiteleknél és a személyi kölcsönöknél is megtette.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS