Két új partnerrel erősíti a tanácsadási szolgáltatását a Deloitte

2020. 04. 21., 18:15

Tovább bővíti a Kockázati és IFRS tanácsadási üzletágát a Deloitte: S. Nagy Krisztina és Ujvári Péter partnerként csatlakoznak a vállalathoz.

S. Nagy Krisztina a Deloitte londoni irodájából tért haza, ahol a UK Credit Risk Modelling csapatot vezette és szerzett átfogó nemzetközi tapasztalatot.

„A City-ben töltött évek során szerzett IRB és IFRS 9 tapasztalatokra építve segítem az ügyfeleinket, ebben a turbulens időszakban. Már most látható, hogy a járvány okozta gazdasági helyzetben a risk modelling, data, IT, reporting, policy és process területek kiemelten fontosak az ügyfelek számára, így ezekre fókuszálunk”mondta S. Nagy Krisztina.

Ujvári Péter korábban kereskedelmi és banki területen is tapasztalatot szerzett, az utóbbi években pedig IFRS szakértőként dolgozott Belgiumban.

„A járvány okozta helyzetből fakadóan rendhagyó a kezdés, de sikerrel vettük már az első időszak kihívásait is. A nemzetközi IFRS projektek vezetésében szerzett tapasztalatokra alapozva elsősorban a komplex IFRS standard bevezetések, IFRS pénzügyi reporting folyamatok és belső kontrollok kialakításához kapcsolódó szolgáltatások tartoznak majd hozzám”– mondta Ujvári Péter.

A két partner érkezésével mind az IFRS, mind a Risk & Regulatory terület jelentős fejlesztésen esik át a Deloitte-nál.

„Ez a bővülés nemcsak elősegíti a korábban meghatározott növekedési stratégia megvalósítását, hanem a mostani, világjárvány okozta helyzetben nemzetközi tapasztalaton alapuló hozzáadott értéket jelent az ügyfelek és a Deloitte számára is” – tette hozzá Fülöp András, a Deloitte elnök-vezérigazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-22 12:30:59
Ahhoz, hogy a nyári sörünk igazán frissítő legyen, a komló adta aromák elengedhetetlenek. Ez a növény azonban nem csak a kedvenc alkoholos italunk fűszere – ennél sokkal izgalmasabb.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS