Szoboszlai Dominik is jelölt az idei Highlights of Hungaryn

2021. 01. 13., 16:00

A díj célja, hogy a kiválóság, a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerje és széles körben megismertesse a legkiválóbb magyar teljesítményeket, valamint közösséget szervezzen azok alkotói és alakítói köré.

Az 55 jelölt listája a kultúra, a sport, a tudomány, a civil és állami szervezetek, valamint az üzleti világ képviselőiből állt össze, a jelöltek névsorát a Highlights of Hungary nagykövetei állították össze.

A Highlights of Hungary egyedisége, hogy kategóriák nélkül zajlik az esemény, a nagykövetek szabadon jelölhettek számukra kiemelkedőnek értékelt történeteket 2020-ból. Ezekről majd közönségszavazással döntik el, hogy ki kap díjat, továbbá egy elismerést a nagykövetek is átadnak majd. A szavazás február elején kezdődik.

Az idei válogatásba került többek között a kültéri kondieszközök gyártásával hírnevet kivívott Hard Body Hang, a retró üdítőmárka, a Bambi újraélesztett verziója, a műanyagszennyezésre megoldást nyújtó Poliloop. A gasztro szerelmesei is találnak maguknak jelölteket, többek között a Rosenstein Vendéglő vagy a Tiszaörsi tésztamanufaktúra is felkerült a listára. Az üzlet mellett a sport is jelen van: Fucsovics Márton, Görbicz Anita, Sterbik Árpád és Szoboszlai Dominik is várja a közönségszavazatokat, sőt, a Teqballból kinőtt sportág, a Qatch is.

„A Qatch, a mostanra világhírűvé vált Teqball-ból nőtte ki magát, és vált a kézilabdát forradalmasító sportággá. Magyarországot mint sportnemzetet ezentúl nemcsak a sportolói által, hanem a saját sportága által is felhelyezte a sport világtérképére. A magyar innováció nemcsak fiatalok sokaságát hozza közelebb a kézilabdához, de a profi játékosok számára is új szakmai fejlődési lehetőségeket biztosít. Sikerét az idei évben azzal koronázta meg, hogy a Magyarországon rendezett világbajnokságot a magyar válogatott nyerte meg.”– írja méltatásában Háfra Noémi válogatott kézilabdázó.

„Van egy olyan globális probléma a műanyagszennyezés által, ami a világon élő összes embert érinti. Erre meg van két magyar fiatal akik a jelen helyzetben, úgy fest, hogy egy megoldást találtak minderre. Ha nem ez, akkor mi a Highlight?!”– teszi fel a költői kérdést a Poliloop méltatásában MIKI357 kliprendező, reklámfilmes.

„Habár a fűszerpaprika a magyar konyha szimbóluma, kevés igazán kiváló minőségű érhető el a kereskedelemben. Azonban a Fajszi Paprikánál egybe ér a tradíció és innováció és mindez egy olyan termékben, amit igazán büszkén használhatunk”– méltatja a Fajszi Paprika Manufaktúrát Farkas Richárd séf.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS