Meghívó: TECHference Ipari Konferencia

2023. 11. 13., 21:10

Meghívjuk az idei TECHference Ipari Konferencia második napi szakmai programjára, amelyen a MAJOSZ kiállítóként és együttműködő partnerként is képviselteti magát.

A meghívással (a létszám erejéig) díjmentesen vehet részt a rendezvény második napján, amelyre a MAJOSZ szakmai plenáris programmal készül.

Időpont: 2023. november 24. péntek
Helyszín: FLOW Hotel (2365 Inárcs, Szent György u 12.)

Program:

08:15–09:00 – Regisztráció
09:00–10:40 – „100 perc minőségügy” – ISO 9000 Fórum Egyesület szakmai program
10:40–11:10 – Kávészünet / Networking
Záró plenáris program a MAJOSZ-szal!
11:10–11:20 – Dr. Nyirő József elnök köszöntője (MAJOSZ – Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége)
11:20–11:35 – Beszállítófejlesztés – HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség
11:35–11:50 – Digitális iránytű – Dr. Sas Zoltán, IoT rendszertervező mérnök, Bosch Rexroth Kft
11:50–12:05 – Herbály Péter, MAJOSZ Akkumulátor Szekció vezető
12:05–12:20 – Járműipari szimulációs lehetőségek bemutatása a DIL szimulátor képességein keresztül – Dr. Lelkes Márk, Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.  Járműipari tématerületi vezető
12:20–13:00 – Kerekasztal-beszélgetés; moderátor: Hörömpöli-Tóth Levente
13:00–14:00 – Svédasztalos ebéd

REGISZTRÁCIÓ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-27 18:10:16
A menedzserszövetség Év Menedzsere Díj 2023. évi kitüntetettje Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója lett. A szövetség 29. alkalommal rendezte meg az Év Menedzsere Díjátadót.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Izgalmas fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán: elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott az újonnan kialakított laboratóriumban.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS