Még lehet jelentkezni a Fiatal Vállalkozók Hete rendezvényeire

Még lehet jelentkezni a Fiatal Vállalkozók Hete rendezvényeire
2023. 11. 02., 13:22

November 13-17. között rendezik meg idén a Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karrier Show-t a FIVOSZ szervezésében.

Örömmel hívunk meg az év legizgalmasabb rendezvényére, a Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti & Karrier Show-ra!

Köss új barátságokat, találd meg új partnered vagy főnököd és tanulj egyenesen tőlük:

OTP, eOn, Harley-Davidson, Mattel, LEGO, Telekom, HELL, MOL, AUDI, OTP Mobil, Caffé Perté, BMW, Diákhitel Központ, Gianni, Segal Viktor, Mercedes, RÉGIÓ JÁTÉK, VOSZ, VISA, VIWA Vitaminvíz, Trollfoci, Trunk Tomi, vagy a legfiatalabb milliárdos a 100-as listán, a SEON alapító Kádár Tamás.

Lendítsd fel karriered vagy üzleti életed és gyere el, hogy az ország legsikeresebb gazdasági szakembereitől kaphass életre szóló inspirációt!

- November 16-17-én Budapesten, a Millenáris Parkban,

- November 14-15-én Nyíregyházán, Győrött, Zalaegerszegen, Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Békéscsabán, Szolnokon vagy Székesfehérvárott!

Nézd meg a részletes programot, és ha csakkicsit is érdekel, hogyan lehetnél még sikeresebb, akkor regisztrálj az ingyenes részvételértaz alábbi linken:

www.fiatalvallalkozokhete.hu

Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-04 13:10:00
Időről-időre felmerülő kérdés, hogy a cég tagja miként felel a cég által felhalmozott tartozásért. Különösen a kft. esetén szokott előkerülni a tag felelősségének kérdése, hiszen a kft. lényege a tagok korlátozott felelőssége. Ez sem jelenti azonban, hogy a kft. tagja soha nem vonható felelősségre a cég által ki nem fizetett tartozásért – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS