Még lehet jelentkezni a Fiatal Vállalkozók Hete rendezvényeire

Még lehet jelentkezni a Fiatal Vállalkozók Hete rendezvényeire
2023. 11. 02., 13:22

November 13-17. között rendezik meg idén a Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karrier Show-t a FIVOSZ szervezésében.

Örömmel hívunk meg az év legizgalmasabb rendezvényére, a Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti & Karrier Show-ra!

Köss új barátságokat, találd meg új partnered vagy főnököd és tanulj egyenesen tőlük:

OTP, eOn, Harley-Davidson, Mattel, LEGO, Telekom, HELL, MOL, AUDI, OTP Mobil, Caffé Perté, BMW, Diákhitel Központ, Gianni, Segal Viktor, Mercedes, RÉGIÓ JÁTÉK, VOSZ, VISA, VIWA Vitaminvíz, Trollfoci, Trunk Tomi, vagy a legfiatalabb milliárdos a 100-as listán, a SEON alapító Kádár Tamás.

Lendítsd fel karriered vagy üzleti életed és gyere el, hogy az ország legsikeresebb gazdasági szakembereitől kaphass életre szóló inspirációt!

- November 16-17-én Budapesten, a Millenáris Parkban,

- November 14-15-én Nyíregyházán, Győrött, Zalaegerszegen, Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Békéscsabán, Szolnokon vagy Székesfehérvárott!

Nézd meg a részletes programot, és ha csakkicsit is érdekel, hogyan lehetnél még sikeresebb, akkor regisztrálj az ingyenes részvételértaz alábbi linken:

www.fiatalvallalkozokhete.hu

Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Már régóta túl sok olasz, ázsiai, fúziós és akármilyen szakácskönyv van a piacon, miközben a modern időknek és vásárlói igényeknek megfelelő, a magyar konyhát maximális szakmaisággal megközelítőből meg alig.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS