„Lépj szintet a vállalkozásoddal!”

„Lépj szintet a vállalkozásoddal!”
2022. 10. 17., 13:52

„Technológiai trendek – okos gépek, okos eszközök – nem csak a nagyvállalatok »játéka«” címmel folytatódik a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány tudásmegosztó eseménysorozata az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében.

A SEED ezúttal rendhagyó formában, személyes megjelenéssel és egyben online bekapcsolódási lehetőséggel rendezi meg a konferenciát, ahol szeretnének rávilágítani és szakértők segítségével bemutatni, hogy a 4. ipari forradalom „kitörése" óta megjelent technológiai újdonságokat hogyan alkalmazták a kisvállalatok.

A kérdések főleg azt járják körbe, hogy milyen további trendekre számíthatunk, illetve azokban mennyire kaphatnak szerepet a kisebb cégek, akár felhasználói, alkalmazói, akár az okos technológiák megalkotója, kínálója.

FIGYELEM! A programon való részvétel GINOP és VEKOP támogatási programok átfordulási feltételeibe beszámítható, pontokban érvényesíthető.

Időpont: 2022. október 26. 15:00-17:20

Helyszín: online közvetítés Százhalombattáról, az Ostorházi Bevonattechnikai Kft. telephelyéről

A rendezvényen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, melyet itt lehet megtenni:

Az eseményre itt lehet regisztrálni.

Kérdés esetén: mentorprogram@seed.hu

Rendszeres információk:

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS