„Lépj szintet a vállalkozásoddal!”

„Lépj szintet a vállalkozásoddal!”
2022. 10. 17., 13:52

„Technológiai trendek – okos gépek, okos eszközök – nem csak a nagyvállalatok »játéka«” címmel folytatódik a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány tudásmegosztó eseménysorozata az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében.

A SEED ezúttal rendhagyó formában, személyes megjelenéssel és egyben online bekapcsolódási lehetőséggel rendezi meg a konferenciát, ahol szeretnének rávilágítani és szakértők segítségével bemutatni, hogy a 4. ipari forradalom „kitörése" óta megjelent technológiai újdonságokat hogyan alkalmazták a kisvállalatok.

A kérdések főleg azt járják körbe, hogy milyen további trendekre számíthatunk, illetve azokban mennyire kaphatnak szerepet a kisebb cégek, akár felhasználói, alkalmazói, akár az okos technológiák megalkotója, kínálója.

FIGYELEM! A programon való részvétel GINOP és VEKOP támogatási programok átfordulási feltételeibe beszámítható, pontokban érvényesíthető.

Időpont: 2022. október 26. 15:00-17:20

Helyszín: online közvetítés Százhalombattáról, az Ostorházi Bevonattechnikai Kft. telephelyéről

A rendezvényen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, melyet itt lehet megtenni:

Az eseményre itt lehet regisztrálni.

Kérdés esetén: mentorprogram@seed.hu

Rendszeres információk:

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

Május a legjobb időszak arra, hogy a természetben piknikezzünk – ehhez most egy tökéletes helyszínt is ajánlhatunk, hisz már csak párat kell aludni és a noszvaji Nomádban startol a szezon egyik leghangulatosabb rendezvénye!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS