HR Fest Kecskeméten a Viapan Group támogatásával

2022. 03. 30., 10:41

2022. április 28-án Kecskeméten tartják Magyarország egyik legnagyobb munkaerő-piaci rendezvénysorozatának, a HR Festnek a következő rendezvényét. Az esemény főtámogatója a Viapan Group HR-szolgáltató cégcsoport.

Nem csak a HR Fest tematikája lesz a modern HR, de a környezet is XXI. századi: a HR-szakma találkozója a nemrég átadott Neumann János Egyetem GTK Campusán zajlik majd.

A cégcsoportként idén 10. évfordulóját ünneplő Viapan az innovatív munkaerő-piaci megoldások és az Ipar 4.0 HR-be történő integrációjának szakértője. A viapanos előadók a HR-szakma aktuális trendjeivel készülnek, bevált toborzási és atipikus foglalkozatási módszertanokat hoznak el, és több munkaerő-piaci digitalizációs jó gyakorlatot is bemutatnak. Szó lesz a most oly aktuális témáról, a külföldi munkavállalók foglalkoztatásáról és a munkahelyi diverzitás előnyeiről is.

A Viapan elkötelezett támogatója a kecskeméti HR Festnek, mert ez az igazi szakmai találkozások egyik kiváló színtere. Kecskeméten a cég standjánál a látogató okos névjegykártyát szerezhet, amivel egyetlen érintéssel átadhatja adatait új ügyfeleinek.

A Viapan előadói és a témák:

Ifj. Vida Péter: Egy igazi WIN-WIN játszma – a diákmunka.

Csizmadia Gábor: Diversity a munkahelyeken – atipikus foglalkoztatási formák.

Pintér János: Modern munkahelyek – Hogyan segítik a modern technikai eszközök a hatékonyságot és a munkavégző képességet?

Miseta Gábor: Külföldi munkaerő – egy őrült világ legnehezebb kihívásai a munkaerőpiacon.

Vida Péter: Modern munkahelyek – Hogyan segítik a modern technikai eszközök a hatékonyságot és a munkavégző képességet?

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-25 17:38:56
4 millió eurós képzési projektet indított Magyarország piacvezető higiéniai papírgyártója, a Vajda-Papír több mint 500 munkavállalójának, köztük annak a 60 új foglalkoztatottnak, akik Európa modernebb higiéniai papírgyára, a dunaföldvári gyár tavalyi, 64,2 millió eurós fejlesztésének köszönhetően csatlakoztak a céghez.
2023-03-25 16:38:35
A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.
2023-03-25 12:38:16
Minden évben Bangkokban rendezik meg a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági és állattenyésztési szakkiállítását és vásárát. Idén egy magyar cég szakemberei is ott voltak, hogy felkutassák és beszerezzék azokat az innovatív termékeket, amelyeket a hazai takarmánypiacon hasznosíthatnak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS