HR Fest Kecskeméten a Viapan Group támogatásával

2022. 03. 30., 10:41

2022. április 28-án Kecskeméten tartják Magyarország egyik legnagyobb munkaerő-piaci rendezvénysorozatának, a HR Festnek a következő rendezvényét. Az esemény főtámogatója a Viapan Group HR-szolgáltató cégcsoport.

Nem csak a HR Fest tematikája lesz a modern HR, de a környezet is XXI. századi: a HR-szakma találkozója a nemrég átadott Neumann János Egyetem GTK Campusán zajlik majd.

A cégcsoportként idén 10. évfordulóját ünneplő Viapan az innovatív munkaerő-piaci megoldások és az Ipar 4.0 HR-be történő integrációjának szakértője. A viapanos előadók a HR-szakma aktuális trendjeivel készülnek, bevált toborzási és atipikus foglalkozatási módszertanokat hoznak el, és több munkaerő-piaci digitalizációs jó gyakorlatot is bemutatnak. Szó lesz a most oly aktuális témáról, a külföldi munkavállalók foglalkoztatásáról és a munkahelyi diverzitás előnyeiről is.

A Viapan elkötelezett támogatója a kecskeméti HR Festnek, mert ez az igazi szakmai találkozások egyik kiváló színtere. Kecskeméten a cég standjánál a látogató okos névjegykártyát szerezhet, amivel egyetlen érintéssel átadhatja adatait új ügyfeleinek.

A Viapan előadói és a témák:

Ifj. Vida Péter: Egy igazi WIN-WIN játszma – a diákmunka.

Csizmadia Gábor: Diversity a munkahelyeken – atipikus foglalkoztatási formák.

Pintér János: Modern munkahelyek – Hogyan segítik a modern technikai eszközök a hatékonyságot és a munkavégző képességet?

Miseta Gábor: Külföldi munkaerő – egy őrült világ legnehezebb kihívásai a munkaerőpiacon.

Vida Péter: Modern munkahelyek – Hogyan segítik a modern technikai eszközök a hatékonyságot és a munkavégző képességet?

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-02 17:08:00
A Duna House Cégcsoport havi Tranzakciószám Becslése (DH-TB) és jelzáloghitel-előrejelzése szerint 2023 szeptemberében országosan 8067 lakóingatlan cserélt tulajdonost, valamint 50 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel realizálódott.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS