A lassan 40 éve piacvezető MELÓ-DIÁK a szolgáltatás minőségét és az ügyfélélményt egyaránt erősítő innovatív megoldásokkal készült fel a járvány utáni időszakra.
A MELÓ-DIÁK 1983-óta piacvezető, országszerte 40 irodával és 200 ezres adatbázissal rendelkezik, évente több mint 30 000 diák munkavégzését támogatja – olvasható a HR Portalon megjelent cikkben. A méretek növekedésével sok esetben együtt jár a személytelenség, a felhasználói élmény elszürkülése, ez azonban a MELÓ-DIÁK-nál nincs így. „Mi nem csak az impozáns számok alapján vagyunk elsők – hangsúlyozza Kott Zoltán elnök-vezérigazgató –, de új, innovatív IT-megoldásokkal is megerősítettük pozícióinkat.” A jelentkezéseket HR Menedzsment rendszer (ATS) kezeli, ami nem csupán a nyomon követhetőséget biztosítja, de lehetővé teszi a visszajelzéseket a diákok, illetve a foglalkoztatók számára is.
Az adminisztrációt az e-jelenléti ívek és az e-beosztáskezelés teszi gördülékennyé, az adatokat pedig saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszer kezeli – sorolja Kott Zoltán. A diákok szemében további vonzerőt jelent a MELÓ-DIÁK mentorprogramja: a megfelelő kompetenciák elsajátítását ingyenes oktatási anyagok és tesztek könnyítik meg számukra, a megszerzett tudásról és az elvégzett gyakorlatról pedig oklevelet kapnak, amely a későbbi elhelyezkedésüknél biztosíthat előnyt a számukra.
A MELÓ-DIÁK az üzleti kapcsolatokban a személyes kiszolgálás híve: minden partnere mellé saját, dedikált kapcsolattartót rendel, a diákok számára a mindig elérhető mentorok biztosítják a gyors, „egyablakos” ügyintézést, a legtöbb felsőoktatási intézményben pedig rendelkezésre állnak a helyi adottságokat jól ismerő projektvezetők is.
További részletek a HR Portalon.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.