Pálfalvi Márta a Provident Pénzügyi Zrt. új vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója

Pálfalvi Márta a Provident Pénzügyi Zrt. új vállalati kapcsolatok  és kommunikációs igazgatója
2022. 03. 10., 20:03

Pálfalvi Márta vezeti a Provident Pénzügyi Zrt. kommunikációs csapatát 2022 januárjától. A szakember a Budapest Banktól érkezett a vállalathoz, így széleskörű tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi kommunikáció terén. Pálfalvi feladata vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatóként a Provident kommunikációs stratégiájának megalkotása, a vállalati és kormányzati kapcsolatok kezelése, reputációmenedzsment és brandépítés.

Az új igazgató feladata a vállalat külső és belső kommunikációs folyamatainak összehangolása, a kommunikációs stratégia kidolgozása, a kormányzati kapcsolatok menedzselése, valamint a vállalati márka pozicionálása. Több évtizedes kommunikációs és vállalati kapcsolatok terén szerzett tapasztalatának köszönhetően nagy gyakorlattal rendelkezik egy vállalkozás társadalmi szerepének és munkáltatói értékének meghatározásában.

„A Provident már két évtizede meghatározó szereplője a magyar gazdasági életnek, kiemelkedő CSR tevékenységgel, pénzügyi edukációval, önkéntes munkaórákkal és adománygyűjtésekkel járul hozzá a közösség jólétéhez, munkáltatóként pedig számos programot, képzést és konferenciát biztosít munkatársai számára. Ezen tevékenységek társadalmi hatásának bemutatása rendkívül izgalmas kihívást jelent számomra. Hiszek a hosszútávú, jelentős hatású programokban, amelyek megalapozzák a külső és belső kommunikációs stratégiát”– mondta Pálfalvi Márta, a Provident Pénzügyi Zrt. vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója.

Pálfalvi Márta nemzetközi marketing kommunikációs végzettséggel rendelkezik. Korábban olyan nagynevű vállalatoknál és multinacionális cégeknél töltött be vezetői pozíciót, mint a Heineken Hungária, a Tesco és a Philip Morris. Kommunikációs vezetőként részt vett a Four Seasons Hotel Gresham Palace nyitásában, a Providenthez pedig a Budapest Banktól érkezett.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS