Dr. Simon Balázs az MMOSZ új elnöke

Dr. Simon Balázs az MMOSZ új elnöke
2024. 05. 30., 20:10

A beszámolók elfogadását követően kedden megválasztotta új elnökségét a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége.

A hagyományoknak megfelelően társadalmi munkaként a vezetés operatív feladatait rotációban a Humánia HRS Group Zrt., a Viapan Group és a Humán Centrum vezetői látják el. Csizmadia Gábortól dr. Simon Balázs vette át az elnöki feladatokat.

A stabil kapcsolatok folyamatosságának biztosítására bizonyos stratégiai együttműködésekben a korábbi és jelenlegi elnök együttesen képviseli a szektor szereplőinek kétharmadát tömörítő, összesen 200 ezer fő munkavállalót foglalkoztató Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségét.

A tagszervezetek Felügyelő Bizottságot is választottak, amelynek elnöke Mihályi Magdolna, a Jobtain HR Szolgáltató ügyvezető igazgatója, tagjai pedig Heincz Norbert, az euJobs HR-Group ügyvezető igazgatója és Ottó Csaba, a Man at Work ügyvezető igazgatója.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS