Forradalom a szervízszolgáltatásokban: okosszemüvegen át érkezik a segítség

2020. 08. 17., 17:30

Forradalmasítja a virtuális technikai ügyfélszolgálatot az Epson Moverio okosszemüvege: a kiterjesztett valóságon alapuló kommunikációs technológiának köszönhetően a szakemberek valós idejű, teljes körű segítséget nyújthatnak ügyfeleiknek. Az okosszemüveg növeli az ügyfélszolgálatok teljesítményét és a cégek termelékenységét, hosszú távon pedig csökkentheti költségeiket és karbonlábnyomukat.

A virtuális technikai asszisztencia során az Epson Moverio okosszemüveg összeköti az ügyfeleket a szakemberekkel, akik a kiterjesztett valóság alapú technológiának köszönhetően gyorsan és hatékonyan segíthetnek a technikai kérdések megválaszolásában. A Moverio kétoldalú kommunikációt, valamint vizuális- és verbális információátvitelt tesz lehetővé, amelynek köszönhetően a szakemberek bonyolult technikai kérdéseket is megválaszolhatnak a távolból.

Ezen kívül kisebb javításokra, karbantartásokra és helyszíni képzések megtartására is kiválóan alkalmazható. Az okosszemüveget viselő személy valós időben kaphat instrukciókat, képernyőre érkező megjegyzéseket, dokumentumokat és felhasználói útmutatókat, miközben kihangosítóval, kézi beavatkozás nélkül tud dolgozni.

A binokuláris Si-OLED mikrokijelzővel ellátott okosszemüveg HD képminőséget biztosít, amely a való világra rétegezve professzionális kiterjesztett valóság élményt eredményez.

Az okosszemüveg könnyű, kényelmes és felhasználóbarát kialakítású, amelynek köszönhetően viselője gyorsan, biztonságosan és eredményesen léphet környezetével kapcsolatba. Öt megapixeles kamerával, szabályozható helyi fényerővel, Dynamic Temple beállítási rendszerrel, Dual 9 action mozgásérzékelővel, beágyazott 32 GB SD kártyával és Intel Atom x5 processzorral rendelkezik. Az okosszemüveg nem csak technikai problémák gyorsabb megválaszolásában segít, hanem növeli a termelékenységet is a gépek állásidejének csökkentésével, valamint mérsékli a cég szén-dioxid lábnyomát, hiszen a virtuális segítségnyújtásnak köszönhetően nincs szükség gépjárművel történő kiszállásra.

A további előnyök közé tartozik a hatékonyabb technikai berendezésekkel kapcsolatos munkaerőképzés, jobb szakértelmi hozzáférés, és a dolgozói, vásárlói elégedettségi szintek növelése.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS