A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel elérhető a Cofidisnél is

2021. 03. 11., 17:30

A Cofidis Magyarország is azok között a pénzpiaci szereplők között van, amelyek személyi kölcsönükkel elnyerték a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóbarát személyi hitel minősítését. A szigorú feltételeknek megfelelő fogyasztóbarát kölcsönök kiszámíthatóbb, átláthatóbb, kedvező kondíciójú termékeket hoznak a piacra. A Cofidis új termékének egyik nagy előnye, hogy a hitel igényléséhez nem szükséges új bankszámla nyitása vagy jövedelemátutalás.

A minősített fogyasztóbarát személyi hitelekkel áttekinthető feltételrendszerű és gyors ügyintézés mellett felvehető, szabad felhasználású termékek kerülnek piacra.

A védjegy kibocsátása segíti az árazás szabályozását, ami a piaci versenyt ösztönözni fogja, a fogyasztóknak pedig magasabb szintű védelmet ad, és a teljes körű online hitelnyújtás feltételének köszönhetően biztosítja a kényelmes hitelfelvételt is.

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitele 3 millió forinttól 10 millió forintig érhető el, szabad felhasználásra, 8,9 százalékos THM-mel 3 millió forint és 60 hónap esetén. A folyósítás a hitel befogadását követően maximum 2 munkanapon belül megtörténhet, amennyiben az elvárt dokumentumok rendelkezésre állnak. A kölcsön fix kamatozású, egyenletes futamidejű, hitelbírálati díj és folyósítási jutalék nélkül igényelhető. A Cofidis termékének előnye, hogy a kedvező árazáshoz nem szükséges a bankszámlanyitás vagy a jövedelemátutalás sem.

„A Cofidisnél kiemelten fontos az ügyfélközpontú szemlélet, ezért egyértelmű volt, hogy elindulunk a minősítés megszerzéséért. Az új termék illeszkedik abba a szolgáltatási portfólióba, amelynél kiemelt célunk, hogy az ügyfelek egyszerűen, digitálisan és saját igényeikre szabva válasszák ki a számukra legmegfelelőbb pénzügyi megoldást” – mondta Köhler Beáta, a Cofidis Magyarországi Fióktelepének marketing és termékmenedzsment igazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 08. 02., 13:23
A Via Credit pályázati tanácsadó öt közvetlen brüsszeli pályázati lehetőségre hívja fel a vállalatok figyelmét. Van idő a felkészülésre: a beadásra kettő-négy hónap áll a vállalatok rendelkezésére.
2022. 08. 04., 09:17
Azt hiszem, kezdő munkavállalóként nincs fontosabb feladatunk, mint találni egy jó főnököt és tanulni tőle. Örülök, hogy nekem annak idején ez megadatott – mondta az Üzletemnek Jancsár Gergely, az SAP Közép-Kelet-Európai Régiójának fenntarthatósági vezetője.
2022-08-06 15:19:53
Az Agrárminisztérium kidolgozta annak a 3 milliárd forint értékű támogatásnak a koncepcióját, amely a történelmi léptékű aszály miatt ellátási gondokkal küzdő állattartók tömegtakarmány szállítási költségeinek finanszírozásában nyújt segítséget.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS