A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel elérhető a Cofidisnél is

2021. 03. 11., 17:30

A Cofidis Magyarország is azok között a pénzpiaci szereplők között van, amelyek személyi kölcsönükkel elnyerték a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóbarát személyi hitel minősítését. A szigorú feltételeknek megfelelő fogyasztóbarát kölcsönök kiszámíthatóbb, átláthatóbb, kedvező kondíciójú termékeket hoznak a piacra. A Cofidis új termékének egyik nagy előnye, hogy a hitel igényléséhez nem szükséges új bankszámla nyitása vagy jövedelemátutalás.

A minősített fogyasztóbarát személyi hitelekkel áttekinthető feltételrendszerű és gyors ügyintézés mellett felvehető, szabad felhasználású termékek kerülnek piacra.

A védjegy kibocsátása segíti az árazás szabályozását, ami a piaci versenyt ösztönözni fogja, a fogyasztóknak pedig magasabb szintű védelmet ad, és a teljes körű online hitelnyújtás feltételének köszönhetően biztosítja a kényelmes hitelfelvételt is.

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitele 3 millió forinttól 10 millió forintig érhető el, szabad felhasználásra, 8,9 százalékos THM-mel 3 millió forint és 60 hónap esetén. A folyósítás a hitel befogadását követően maximum 2 munkanapon belül megtörténhet, amennyiben az elvárt dokumentumok rendelkezésre állnak. A kölcsön fix kamatozású, egyenletes futamidejű, hitelbírálati díj és folyósítási jutalék nélkül igényelhető. A Cofidis termékének előnye, hogy a kedvező árazáshoz nem szükséges a bankszámlanyitás vagy a jövedelemátutalás sem.

„A Cofidisnél kiemelten fontos az ügyfélközpontú szemlélet, ezért egyértelmű volt, hogy elindulunk a minősítés megszerzéséért. Az új termék illeszkedik abba a szolgáltatási portfólióba, amelynél kiemelt célunk, hogy az ügyfelek egyszerűen, digitálisan és saját igényeikre szabva válasszák ki a számukra legmegfelelőbb pénzügyi megoldást” – mondta Köhler Beáta, a Cofidis Magyarországi Fióktelepének marketing és termékmenedzsment igazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS