A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel elérhető a Cofidisnél is

2021. 03. 11., 17:30

A Cofidis Magyarország is azok között a pénzpiaci szereplők között van, amelyek személyi kölcsönükkel elnyerték a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóbarát személyi hitel minősítését. A szigorú feltételeknek megfelelő fogyasztóbarát kölcsönök kiszámíthatóbb, átláthatóbb, kedvező kondíciójú termékeket hoznak a piacra. A Cofidis új termékének egyik nagy előnye, hogy a hitel igényléséhez nem szükséges új bankszámla nyitása vagy jövedelemátutalás.

A minősített fogyasztóbarát személyi hitelekkel áttekinthető feltételrendszerű és gyors ügyintézés mellett felvehető, szabad felhasználású termékek kerülnek piacra.

A védjegy kibocsátása segíti az árazás szabályozását, ami a piaci versenyt ösztönözni fogja, a fogyasztóknak pedig magasabb szintű védelmet ad, és a teljes körű online hitelnyújtás feltételének köszönhetően biztosítja a kényelmes hitelfelvételt is.

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitele 3 millió forinttól 10 millió forintig érhető el, szabad felhasználásra, 8,9 százalékos THM-mel 3 millió forint és 60 hónap esetén. A folyósítás a hitel befogadását követően maximum 2 munkanapon belül megtörténhet, amennyiben az elvárt dokumentumok rendelkezésre állnak. A kölcsön fix kamatozású, egyenletes futamidejű, hitelbírálati díj és folyósítási jutalék nélkül igényelhető. A Cofidis termékének előnye, hogy a kedvező árazáshoz nem szükséges a bankszámlanyitás vagy a jövedelemátutalás sem.

„A Cofidisnél kiemelten fontos az ügyfélközpontú szemlélet, ezért egyértelmű volt, hogy elindulunk a minősítés megszerzéséért. Az új termék illeszkedik abba a szolgáltatási portfólióba, amelynél kiemelt célunk, hogy az ügyfelek egyszerűen, digitálisan és saját igényeikre szabva válasszák ki a számukra legmegfelelőbb pénzügyi megoldást” – mondta Köhler Beáta, a Cofidis Magyarországi Fióktelepének marketing és termékmenedzsment igazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-05 16:40:00
A NIS2 irányelv magasabb szintre emelte a korábbi uniós kiberbiztonsági szabályozást és számos új kötelezettséget vezetett be. Az irányelv szabályainak túlnyomó részét már átültették a magyar jogba, így a jövő év folyamán 2500–3000 hazai közép- és nagyvállalatnak kell a szigorú szabályoknak megfelelni, továbbá az ellátási láncuk biztonságát megteremteni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely Gábor, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda szabályozási ügyekért felelős vezető ügyvédje.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS