A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel elérhető a Cofidisnél is

2021. 03. 11., 17:30

A Cofidis Magyarország is azok között a pénzpiaci szereplők között van, amelyek személyi kölcsönükkel elnyerték a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóbarát személyi hitel minősítését. A szigorú feltételeknek megfelelő fogyasztóbarát kölcsönök kiszámíthatóbb, átláthatóbb, kedvező kondíciójú termékeket hoznak a piacra. A Cofidis új termékének egyik nagy előnye, hogy a hitel igényléséhez nem szükséges új bankszámla nyitása vagy jövedelemátutalás.

A minősített fogyasztóbarát személyi hitelekkel áttekinthető feltételrendszerű és gyors ügyintézés mellett felvehető, szabad felhasználású termékek kerülnek piacra.

A védjegy kibocsátása segíti az árazás szabályozását, ami a piaci versenyt ösztönözni fogja, a fogyasztóknak pedig magasabb szintű védelmet ad, és a teljes körű online hitelnyújtás feltételének köszönhetően biztosítja a kényelmes hitelfelvételt is.

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitele 3 millió forinttól 10 millió forintig érhető el, szabad felhasználásra, 8,9 százalékos THM-mel 3 millió forint és 60 hónap esetén. A folyósítás a hitel befogadását követően maximum 2 munkanapon belül megtörténhet, amennyiben az elvárt dokumentumok rendelkezésre állnak. A kölcsön fix kamatozású, egyenletes futamidejű, hitelbírálati díj és folyósítási jutalék nélkül igényelhető. A Cofidis termékének előnye, hogy a kedvező árazáshoz nem szükséges a bankszámlanyitás vagy a jövedelemátutalás sem.

„A Cofidisnél kiemelten fontos az ügyfélközpontú szemlélet, ezért egyértelmű volt, hogy elindulunk a minősítés megszerzéséért. Az új termék illeszkedik abba a szolgáltatási portfólióba, amelynél kiemelt célunk, hogy az ügyfelek egyszerűen, digitálisan és saját igényeikre szabva válasszák ki a számukra legmegfelelőbb pénzügyi megoldást” – mondta Köhler Beáta, a Cofidis Magyarországi Fióktelepének marketing és termékmenedzsment igazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 28., 10:10
A szerződés alapvető jellemzője, hogy a felek egybehangzó akaratát fejezi ki. Mi a helyzet akkor, hogy az egyik szerződő felet tévedésbe ejtették, és emiatt döntött a szerződéskötés mellett? A legfontosabb tudnivalókat dr. Szabó Gergely ügyvéd foglalta össze.
2024-05-30 09:10:00
A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett javaslatokra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását; a várható érdemi változások még szélesebb kör számára teremthetnek lehetőséget a támogatás igénybevételére – ígéri a Nemzetgazdasági Minisztérium.
2024-05-30 08:30:03
Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor az őrségi és somogyi gombászok telespammelik a facebookot vargányás fotókkal, miközben a Börzsönyben kutatóexpedícióval kell keresni. Gyakran hiába.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor az őrségi és somogyi gombászok telespammelik a facebookot vargányás fotókkal, miközben a Börzsönyben kutatóexpedícióval kell keresni. Gyakran hiába.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS