Nagydíjjal ismerték el a Dubicz Borászat Olaszrizlingjét

2019. 07. 05., 18:45

Hatvan fős szakmai zsűri előtt szép sikerrel vizsgáztak a Dubicz-borok. Ugyanakkor a fesztiválok több tízezres közönség szintén koccinthat a boraikkal.

Kiválóan szerepeltek a Dubicz borok a 40. Országos Borversenyen, melyre 262 borászat összesen 908 tétellel nevezett. A rekord nevezési szám mellett az ország legnagyobb szakmai vetélkedésének rangját emelte az is, hogy ebben az évben a nevezett tételeket 60 fős hazai és nemzetközi bírálókból álló testület minősítette.

A június 25-én, közel 200 résztvevő − elsősorban bortermelők, valamint az agrárium számos szakmai szervezete és a kormányzati szervek képviselői − jelenlétében, ünnepélyes keretek között megrendezett díjátadón a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok munkáját egy Nagydíjjal (Mátra Superior Olaszrizling 2017), két Aranyéremmel (1014 Irsai Olivér 2018 és Mátra Superior Olaszrizling 2017) és egy ezüstéremmel (1014 Cabernet Sauvignon Rosé 2018) jutalmazta a zsűri.

A 2019-es fesztiválszezon is igazán sikeresen indult, a 27. Telekom VOLT Fesztiválra 143 ezren látogattak el. A fesztiválok hivatalos boraként a Borháló és a Dubicz „Sziget válogatása” – a White, Red és Rosé - Sopronban is elnyerte a fesztiválozók tetszését, fogyasztották tisztán és fröccsként is. A borok és a fesztiválozók azóta Zamárdiba költöztek, hogy a július 7-ig a Balaton Sound-on is lehetőség legyen koccintani.

(A fotó a tavalyi Balaton Sound-on készült)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS